Investește azi în izolația termică a mansardei sau a podului!

Redu facturile la încălzire prin îmbunătățirea eficienţei energetice; crește nivelul de confort la domiciliu; sprijină clima prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Din păcate, azi, în medie, o casă pierde 20-30% din căldură prin acoperiș, dacă acesta nu este izolat corespunzător. Această pierdere de căldură nu numai că te costă bani sub formă de facturi mai mari la încălzire, dar dăunează și mediului prin creșterea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Cea mai bună soluție? Direcționarea unor sume de bani pentru izolarea termică a propriei locuințe, prin instalarea de izolație în podul necirculat sau între căpriori. Astfel, izolarea mansardei/a podului este, în general, cea mai semnificativă îmbunătățire a eficienței energetice făcute unei case (ca un raport optim efort/cost), luând în considerare potențialele economii de costuri care pot fi realizate pe

facturile lunare la încălzire sau răcire. Chiar dacă ai deja o izolație montată sub acoperiș (în pod), este posibil să pierzi căldură dacă aceasta este montată într-un strat (la o grosime) insuficient,  dacă este deteriorată sau dacă nu este instalată corect.

Izolații Naturale prezintă Lână de lemn – mady by STEICO

Descoperiți totul despre soluțiile performante de termoizolare a mansardelor și podurilor, cu cel mai eficient material: fibra de lemn.

Produsul, distribuit în România sub eticheta Lână de lemn – mady by STEICO oferă o serie de beneficii aparte. Instalarea se face în doar câteva ore, iar clienții se bucură de facturi mai mici la energie și confort sporit, în întreaga casă.

Izolatiinaturale.ro oferă un produs premium – fibra de lemn, purtând sigiliul Lână de lemn – made by STEICO; se furnizează și servicii de montaj pentru izolarea ecologică a tavanelor, a podurilor, a mansardelor, a pereților pe structura de lemn sau metalică. STEICO zell, produsul original, a fost testat și premiat de publicația renumită OKO-TEST, cu clasificarea SEHR GUT (foarte bun).

Prin soluțiile www.izolatiinaturale.ro (un brand al Case Călduroase), aveți:

  • Economii la energie

Mai puțini lei consumați de-a lungul întregului an, datorită proprietății de izolare termică și eficiență energetică! In plus, casa izolată cu fibra de lemn “poluează” mai puțin!

  • Confort de neegalat

În timpul sezonului estival, aveți parte de o ambianță perfectă și un microclimat excelent întreaga familie, în mod natural, fără echipamente costisitoare de aer condiționat.

  • Siguranță pentru familie

Izolația naturală cu fibră de lemn nu contine produse/substanțe volatile periculoase, folosind doar materii prime. În plus, se oferă certificare ECO.

  • Izolare fonică excelentă

În pod, la mansarda sau in camerele casei.

  • Focul, mucegaiurile, insectele și rozătoarele rămân la distanță

Proprietăți garantate de producător, dovedite de videourile de pe www.izolatiinaturale.ro și testate de mii de clienți în Europa!

  • Rapid și facil de instalat

Lâna de lemn – made by STEICO se montează (prin pompare) rapid din exterior, fără mizerie în casa, curte sau pod. În cateva ore totul este gata!