Descoperă secretul bunăstării cu HOCATT™, terapia prin sauna cu ozon

Află cum tehnologia HOCATT redefinește experiența de saună, combinând ozonul, hipertermia și alte tratamente pentru a aduce multiple beneficii, de la detoxifiere și îmbunătățirea circulației la relaxare și întărirea sistemului imunitar.

Ce este HOCATT™

Hocatt este acronimul în limba engleză care înseamnă tehnologie transdermică cu ozon și acid carbonic hipertermic.

Terapia HOCATT™ include următoarele servicii: saună cu ozon și oxigen transdermic, hipertermie, infraroșu, CO2/ cid carbonic, microcurenți specifici de frecvență (FSM), cavitație ultrasonică, uleiuri esențiale și luminile fotonice de culoare.

HOCATT este un aparat care combină tehnologii sofisticate pentru a crea un mediu de hipertermie controlată și pentru a îmbunătăți starea generală de bine a corpului.

În special, acesta exploatează capacitatea ozonului de a crește aportul de oxigen din sânge și de a promova detoxifierea, funcția de masaj cu câmpuri electromagnetice pulsate, pentru a stimula regenerarea celulară. Afla mai multe despre terapia prin sauna cu ozon aici : https://visvitalis.ro/sauna-cu-ozon

Hipertermia și acidul carbonic generate de Hocatt ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la creșterea aportului de oxigen către țesuturi, la îmbunătățirea metabolismului celular și la reducerea stresului oxidativ. Toate aceste beneficii combinate reduc inflamațiile, îmbunătățesc sănătatea cardiovasculară și combat îmbătrânirea celulară cauzată de radicalii liberi.

Acest lucru se realizează printr-un tratament care durează doar 30 de minute, în care sunt activate 10 funcții diferite care, luate una câte una, ar dura ore întregi.

Aceste 10 tratamente sunt:

1.Ozon transdermic: stimulează sistemul imunitar și facilitează expulzarea toxinelor; 2.Saună cu aburi – hipertermie: ameliorează tensiunea musculară și accelerează metabolismul;

3.Oxigen: încetinește procesul de îmbătrânire;

4.Infuzie de uleiuri esențiale: afectează pozitiv corpul, mintea și spiritul;

5.Iradiere cu ultraviolete: stimulează producția de vitamina D și serotonină;

6.Infuzie de uleiuri esențiale: influențează pozitiv corpul, mintea și spiritul;

7.Infuzie de uleiuri esențiale: stimulează producția de vitamina D și serotonină;

8.Infuzie de uleiuri esențiale: influențează pozitiv corpul, mintea și spiritul.

Indicații

Efectele fiziologice și eficacitatea terapiilor HOCATT sunt destinate să aducă „un plus” față de alte tratamente pentru detoxifierea organismului, imbunatatirea metabolismului si a calitatii pielii.

Beneficii

Terapiile HOCATT oferă o serie de beneficii precum: întărirea sistemului imunitar, eliminarea virusurilor și bacteriilor, detoxifierea organismului, contribuie la vindecarea afecțiunilor pielii, contribuie eliminarea toxinelor și a altor substanțe chimice, contribuie la îmbunătățirea circulației, reducerea durerilor musculare și de încheieturi, contribuie la eliminarea kilogramelor în plus, confera pielii luminozitate, tonus și elasticitate, eliminarea excesului de apă din țesuturi, ameliorarea afecțiunilor reumatice inflamatorii, durerilor articulare, tensiunii musculare, stimularea sistemului limfatic. Mai multe despre recuperare medicala aici : https://seo112.ro/recuperare-medicala/.

De ce HOCATT?

Acesta combină elemente naturale puternice cu cele mai noi tehnologii care oferă servicii pentru îngrijirea și bunăstarea minții și a corpului.

Sauna HOCATT este o experiență relaxantă și plăcută, care oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate. Dacă căutați o modalitate de a vă detoxifia organismul, îmbunătăți circulația sanguină, întări sistemul imunitar, reduce stresul, crește nivelul de energie și îmbunătăți calitatea somnului, atunci terapia HOCATT este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Iată câteva testimoniale de la clienții noștri:

„Am fost la sauna HOCATT pentru prima dată și am fost foarte impresionat. Este o experiență foarte relaxantă și benefică pentru sănătate. M-am simțit mai relaxat și mai energizat după saună.” ⭐⭐⭐⭐⭐ – Ionescu Mihai

„Am suferit de stres și anxietate, dar după ce am început să merg la sauna HOCATT, m-am simțit mult mai bine. Sunt mai relaxat și mai puțin stresat.” ⭐⭐⭐⭐⭐ – Popescu Maria

„Iubesc centrul și ma bucur mereu de facilitățile oferite!
Intre masaj terapeutic, bicicleta cu infraroșu si vacum, hidrocolon terapie si electroatimulare , eu sunt mare fan al detoxilui eficient prin saună cu ozon! Rezultatele sunt optime si rapide!”
⭐⭐⭐⭐⭐ – Claudia Fluerel

„Recomand cu mare drag acest centru de relaxare și terapii din Bragadiru, deoarece oferă acea atmosferă intima de unde vei pleca acasă cu forțe noi dar și cu dorința de a reveni. Recomand terapia cu ozon, preturi ok”. ⭐⭐⭐⭐⭐ – Bogdan Zane

Programeaza-te acum

Pentru programari, acceseaza acum https://visvitalis.ro sai apelaza 0732 552 552, ddresa cetrului de terapii Vis Vitalis este – Str.Toamnei, nr.40B, Bragadiru, Ilfov.