Transilvania, plaiul României pe care trebuie să-l descoperi, cu RINO Rent a Car!

Locuim într-o țară plină de bogății, dar și de frumuseți. România este considerată de mulți dintre noi grădina Maicii Domnului, datorită diferitelor forme de relief, dar și a plantelor ce cresc în această zonă. Dacă îți dorești să descoperi mai multe dintre zonele frumoase ale țării, trebuie să te deplasezi și să îți acorzi timpul necesar expediției pe care o vei face.

România este una dintre țările din Europa de Est reprezentativă pentru zona balcanică. Tradiția se remarcă mereu, iar prin intermediul acesteia te vei afla mult mai aproape de rădăcinile acestei lumi. Vizitează cele două regiuni ale României și te vei putea deplasa în fiecare dintre acestea cu o mașina închiriată de la RINO Rent a Car.

Apelează la inchiriere de autoturisme in Cluj pentru a-ți fi mult mai ușor să descoperi zona Transilvaniei. În județul Sibiu vei găsi satul Biertan, în cadrul căruia există o biserică fortificată cu o legendă ce te va face să-ți dorești să afli mai multe. În cadrul acestei biserici fortificate există o cameră, numită chiar “închisoarea matrimonială”, în care erau închise cuplurile ce își doreau să divorțeze. Pentru a afla mai multe detalii despre biserica fortificată din Biertan și frumusețile ei, viziteaz-o!

Lacul Colibița

Lacul Colibița se află în județul Bistrița Năsăud, între munții Călimani și Bârgău. Lacul de acumulare are o suprafața ridicată. Vei rămâne fascinat de frumusețea zonei, fiind un loc potrivit pentru a te conecta cu natura și frumusețile României. Pe malurile lacului vei găsi locații turistice în care te poți caza. O legendă spune că sub lacul Colibița se află un sat ce a fost înghițit de ape, iar atunci când nivelul scade se poate zări crucea de pe vârful bisericii.

Castelul Bathlen-Haller

În comuna Cetatea Baltă din județul Alba vei putea să vizitezi un castel cu totul impresionant. Acest castel este construit cu o atenție sporită la detalii, având influențele vremii, dar și cele franțuzești, ce își fac simțită prezența și în ziua de astăzi. Dacă îți dorești sa descoperi frumusețile acestui castel trebuie să îl vizitezi. Accesul către acesta se face ușor, cu mașina vei ajunge cât mai aproape de intrarea principală.

Satul Saschiz

Este cunoscut ca unul dintre cele mai frumoase sate din România. Pe fiecare uliță a acestui sat vei simți tradiția pur românească, dar și căldura oamenilor ce locuiesc în acesta. Îl vei găsi în județul Mureș, aproape de zonele împădurite și de aerul curat. Această locație este perfectă și pentru familiile cu micii camarazi.

Castelul Corvinilor

Castelul Corvinilor este un loc de basm pentru mulți dintre noi. Vei găsi această locație în județul Hunedoara, ce face parte din plaiurile Transilvaniei. Vizitând acest spațiu vei observa prezențele gotice ale perioadei în care a fost construit castelul ce atrage nenumărați turiști în fiecare an. Descoperind Castelul Corvinilor vei rămâne impresionat de turnurile, podurile și structura care a rezistat de-a lungul timpului.

Dacă-ți dorești să pleci într-o excursie și să afli mai multe despre frumusețea acestei țări, poți să vizitezi locațiile enumerate mai sus cu ajutorul serviciilor deînchiriere autoturisme în Cluj.Transilvania este una dintre zonele reprezentative pentru România, datorită influențelor și schimbărilor care au apărut aici de-a lungul timpului.

Explorează frumusețile României de fiecare dată când ai ocazia!

Date de contact:

+40 747 725 134

+40 744 673 954

contact@rino-rent-a-car.ro