Top 5 evenimente la care să participi în luna iunie în București

Se apropie vara și nu știi ce să faci? În cazul în care nu ți-ai luat încă biletele de vacanță spre mare, fii sigur că și în București sunt destule de făcut. Luna iunie vine cu o mulțime de evenimente muzicale interesante în capitală. Dacă ești în căutarea unor experiențe unice, atunci te-ar putea interesa următoarea listă, care conține câteva dintre cele mai bune evenimente la care ai putea să participi în luna iunie.

Iată top 5 evenimente pe care să nu le ratezi în luna IUNIE

1.      Irina Rimes la Berăria H

Pe data de 27 iunie, Irina Rimes va concerta la Berăria H, unul dintre cele mai populare locuri de evenimente din București. Localul a devenit unul dintre cele mai populare restaurante din București datorită evenimentelor pe care le organizează, fiind îndrăgite de publicul larg. În plus, aceștia oferă o locație spațioasă, chiar pe malul lacului Herăstrău, asigurând o răcoare aparte în nopțile toride de vară.

2.      Carla’s Dreams la Hard Rock Café

Un alt artist iubit atât de publicul din România, dar și de cel din Republica Moldova este Carla’s Dreams. Acesta va concerta în incinta localului Hard Rock Café în data de 7 iunie și se anunță a fi un spectacol deosebit. În plus, trupa este cunoscută la nivel de radio pentru piese precum “Simplu și ușor” “Victima” și “Înapoi”.

3.      Connect-R la Arenele Romane

Connect-R va concerta la Arenele Romane în data de 9 iunie și promite un show incendiar. Cunoscut pentru stilul său de muzică pop-rap și hit-uri precum „Love is the Way” și „Nu-ti Pierde Dragostea”, Connect-R va oferi un spectacol energic pentru fanii săi plini de entuziasm. Muzica sa este emblematică pentru începutul anilor 2010 și continuă să-și păstreze magia până în prezent, reușind să umple sălile de spectacol, spre deosebire de alți artiști contemporani.

4.      Scorpions la Romexpo

Pe 28 iunie, legenda rock-ului german, Scorpions, va concerta la Romexpo. Formația a cântat pe scenă timp de peste 50 de ani și a fost recunoscută pentru hiturile lor precum „Wind of Change” și „Still Loving You”. Concertul lor de la București va fi parte din turneul de promovare a albumului „Rock Believer”. În plus, formația se bucură de un imens succes internațional, ajungând la 100 de milioane de albume vândute până în prezent.

5.      The 1975

Pe data de 26 iunie, trupa britanică The 1975 va susține un concert la Romexpo. Cunoscută pentru stilul său indie-pop și hit-uri precum „Somebody Else” și „Love It If We Made It”, trupa va oferi un spectacol memorabil pentru toți cei care îi îndrăgesc. Biletele pot fi achiziționate online și este recomandat să le cumperi în avans pentru a-ți asigura locurile la acest eveniment popular.

În concluzie, luna iunie este plină de evenimente muzicale de top în București – de la artiști locali precum Irina Rimes, Connect-R și Carla’s Dreams la artiști cu un renume internațional precum The 1975 și trupa emblematică a muzicii rock, Scorpions. În cele din urmă, există ceva pentru toți fanii muzicii, așa că… Achiziționează-ți biletele în avans și bucura-te de o seară memorabilă de muzică live!

sursa foto magneto.ro