Peisaje unice și lux contemporan: Seascape Villa Eforie

Fară îndoială că țara noastră are o mulțime de destinații de vacanta foarte frumoase și captivante, unde cei mai mulți s-ar întoarce cu plăcere. Printre acestea se numără și malul Mării Negre, unde avem la dispoziție numeroase plaje amenajate dar și naturale, perfecte pentru o vacanță de vară de neuitat alături de prieteni.

De multe ori însă nu este vorba doar de a vedea aceste zone frumoase toată ziua și de a petrece ceva timp într-un cadru comod și relaxant, unde să ne reîncarcăm bateriile și să ne odihnim. În acest sens, dacă preferăm marea în detrimentul muntelui, cei de la Seascape Villa Eforie ne aduc o destinație de vacanță modernă, complet echipată nevoilor noastre, în cadrul căreia să ne putem petrece o vacanță binemeritată.

Seascape este o vilă de lux cu piscină, de 5 stele, modernă și elegantă, destinată celor ce doresc să aibă o vacanță memorabilă într-un cadrul de calitate superioară. Situată pe fășia de pământ dintre Marea Neagră și Lacul Techirghiol, aceasta oferă o priveliște frumoasă și idilică de jur-împrejur, cu întinderi de apă și natură cât vezi cu ochii. Pensiunea dispune de două nivele, cu terasă exterioasa la parter dar și cu piscină exterioară pe terasa de la la doilea nivel, una dintre principalele atracții ale acestei locații.

Comparativ cu o piscină publică sau un ștrand, aceasta este mereu liberă și la dispoziția celor ce sunt cazați la vila Seascape, ceea ce o face cu atât mai specială. De asemenea, arată foarte bine și poate fi folosită atât de copii cât și de adulți, având toate facilitățile necesare în acest sens. Deoarece este, am putea spune, pe acoperișul clădirii, avem o vedere largă a zonelor din jur chiar din piscină. Poate fi o locație foarte romantică sau intimă pentru a privi apusul alaturi de o persoană apropiată.

Mulți romani așteaptă cu nerăbdare venirea verii în fiecare an astfel încât să poată ajunge la mare cât mai curând. Pentru mulți dintre aceștia, scopul principal este de a vedea apusul sau răsăritul de pe malul mării. Dar cum ar fi să putem asista la răsărit și apus între mare și lac, într-un cadru și mai impresionant? Cu siguranță că sună și mai bine iar acest lucru poate fi posibil la Seascape Villa.

Însă nu doar piscina este cel mai plăcut aspect al acestei locații de lux. Vila oferă toate facilitățile de cazare pe malul mării de care ar putea avea nevoie cineva. Aceasta dispune de numai puțin de 4 dormitorare, fiecare cu o capacitate de doua persoane și cu baie proprie, bucătărie complet echipată, un living spațios și comod, o sală de cineva și jocuri precum și o teresa exterioară, perfectă pentru a petrece o dimineața sau o seară minunate și pentru a lua masa.

Toate aceste aspecte mai sus enumerate fac din Seascape una dintre cele mai bune cazari cu piscina de la malul mării. Dar în același timp, și calitatea serviciilor și a cazării în sine diferențiază această locație de altele, de aceea este preferată celor ce doresc ceva cu adevărat special sau în unele cazuri, intim. Și tot legat de asta, este condiția celor de la Seascape ca vila să fie închiriată integral, pentru familii sau grupuri de prieteni. În acest fel, nimeni nu vă fi nevoit să împartă spațiul cu alte persoane pe care poate că nu le cunosc sau să nu-și poată desfășură în voie activitățile dorite.

Vila este una modernă, de la modul de construcție al acesteia până la mobilier și dotări. Astfel, cei ce doresc să o închirieze au la dispoziție o locație de lux, elegantă, comodă, complet echipată și numai bună pentru o vacanță de neuitat. Pentru doritori, există și espresoare de cafea și un bar la piscină, perfect pentru a realiza și a servi băuturi.

Prin faptul că se află la doar câteva minute de malul mării dar și fix lângă Lacul Techirghiol, oferă numeroase posibilități de a petrece timpul în aer liber. Zona este și ea una foarte frumoasa și perfectă în orice perioadă a zilei pentru plimbări pe jos dar și cu bicicleta sau trotineta. Întreagă vila oferă vedere în special spre apus, atât de afară cât și direct din unele dormitoare și din living, fiind creată o imagine memorabilă pentru cei ce aleg această locație.