TOP 3 lucruri de care să ții cont atunci când alegi un restaurant din București pentru o petrecere cu prietenii

Este un lucru cert: să organizezi o petrecere și să fii și o gazdă minunată pentru oamenii dragi pe care îi vrei alături de tine în momentele speciale din viața ta poate fi destul de epuizant. Și asta pentru că ai atât de multe detalii de pus la punct, astfel încât totul să iasă fără cusur, iar toată lumea, inclusiv tu, să vă simțiți bine. 

Dacă îți faci o listă cu cele mai importante aspecte de care ar trebui să ții cont, atunci lucrurile vor fi mult mai simple:

Pentru început, trebuie să alegi un restaurant potrivit pentru numărul de invitați pe care îi ai. Spre exemplu, un restaurant din București foarte apreciat atât pentru atmosferă, cât și pentru design și meniu, este Berăria H. Este un loc potrivit atât pentru petrecerile mai restrânse, cât și pentru cele în care ai invitat foarte multă lume, mai ales pentru că aici au loc foarte des concerte. Beraria H este mai degraba o optiune inedita, unde iti aduci prietenii la un concert, mananci mancare delicioasa si ai ocazia sa bei bere la metru.

După ce te-ai hotărât asupra locației ideale pentru petrecerea ta, urmează să te gândești la planificarea bugetului pe care îl ai disponibil. Tocmai din acest motiv, ar trebui să verifici foarte bine meniul de mâncăruri și băuturi ca să îți faci o idee asupra costului total al petrecerii. Iar în cazul în care nu ai o limită financiară impusă, îți poți lăsa invitații să aleagă din meniu orice cred că li se potrivește cel mai bine. În fapt, este cea mai sigură opțiune pentru a-i mulțumi pe toți cei care iau parte la evenimentul tău, însă acest lucru presupune să te aștepți la un cost mai mare decât, probabil, ți-ai imaginat, așa că fii foarte atent la acest aspect. Există și situații în care poți alege același meniu pentru toată lumea ori un bufet suedez plus un prim rând de băuturi pentru toată lumea, iar restul consumației să fie suportată de invitați.

În ultimul rând, trebuie să creezi un playlist muzical adaptat preferințelor tuturor invitaților tăi pentru că toată lumea trebuie să se simtă bine. În funcție de cât de distractivi sunt invitații tăi, poți organiza și câteva momente distractive, cum ar fi o sesiune de karaoke, de dans sau de jocuri de societate la care să poată participa cât mai multe persoane. Petrecerile nu trebuie să fie anoste, iar astfel de momente au scopul de a îmbunătăți atmosfera și de a-i face pe toți să se simtă bine, așa că te sfătuim să nu uiți de ele.

În teorie, toate lucrurile par foarte simple. Partea bună este că și în realitate pot fi la fel de simple dacă alegi locația potrivită și, implicit, echipa care să îți fie alături atât cu sfaturi, cât și cu partea de consultanță de care ai nevoie pentru a organiza o petrecere pe cinste. Dar odată ce ți-ai stabilit foarte bine bugetul, îți va fi mult mai ușor să pui la punct toate detaliile pentru că vei ști care îți sunt limitele și cât de multe opțiuni ai disponibile.

Sursă foto: magneto.ro