Tamplaria PVC pentru Austria, Germania și Italia

În unele țări, există o tradiție a căutării calității și a standardelor ridicate. Atunci când te gândești la produse nemțești, austriece sau italiene, automat asociezi acele produse cu un nivel înalt de performanță. Cu toate acestea, odată cu specializarea forței de muncă și deschiderea piețelor de comerț transfrontalier între statele europene, produsele românești sunt tot mai apreciate, datorită forței de muncă mai ieftine și utilizării acelorași tehnologii și criterii de execuție ca în Occident. Astfel, în prezent, putem vorbi despre tâmplărie PVC pentru Austria, Germania și Italia, produsă și exportată din România. Unul dintre principalii producători și furnizori de astfel de produse pentru numeroase țări din Vest este Premium Fenster.

De ce ar trebui să alegi tâmplărie PVC Salamander sau Veka pentru Austria, Germania și Italia de la Premium Fenster?

Dacă locuiești sau ești cetățean al acestor țări și te întrebi de ce ai alege ferestre Salamander sau Veka de la un furnizor din România, iată câteva argumente:

1.    Utilizarea exclusivă a produselor și materialelor premium:

Premium Fenster lucrează doar cu profile, geamuri, materiale și accesorii de calitate superioară, fabricate de producători cu tradiție din diverse țări europene. Astfel, produsul final are standarde europene de calitate și se conformează preferințelor și criteriilor de selecție ale clienților din străinătate.

2.    Utilizarea acelorași echipamente, tehnologii și standarde ca în Occident:

Nu doar materia primă este importată din străinătate, ci și tehnologia, echipamentele și standardele utilizate sunt importate din aceleași surse. Aceasta asigură o calitate uniformă între produsele fabricate într-o uzină din Vest și cele produse în România.

3.    Prezența specialiștilor și a forței de muncă:

Echipa de profesioniști din domeniu are pregătirea necesară pentru a proiecta și executa tâmplărie PVC de înaltă calitate, apreciată în multe țări din Europa. Acești specialiști se asigură că toate detaliile sunt gestionate cu atenție și că nu apar erori sau probleme în procesul de producție.

4.    Avantajele forței de muncă:

Datorită nivelului mai scăzut al salariilor și costurilor de trai în România, produsele finale au un cost mai competitiv decât multe produse similare din Europa, fabricate cu aceleași materiale, tehnici și tehnologii, dar cu forță de muncă locală.

5.    Transport facil:

Datorită liberei circulații în multe state din Uniunea Europeană, produsele pot fi livrate la fel de ușor ca în orice altă regiune a țării. Nu există obstacole majore în transportul acestor produse și pot fi achiziționate cu ușurință, la fel ca produsele de la un producător local.

6.    Respectarea regulilor și normelor comerciale europene:

Se pot emite și încasa facturi din orice țară europeană și pot fi încheiate parteneriate cu furnizori de tâmplărie PVC din alte țări. Procedurile sunt mult mai simple decât în trecut și nu mai este necesară așteptarea îndelungată în vamă, așa cum se întâmpla înainte ca România să devină membră a Uniunii Europene.

7.   Aprecierea produselor românești în străinătate:

Atunci când sunt realizate respectând toți pașii și normele de execuție, tâmplăria PVC produsă în România este foarte apreciată în țările occidentale. Prețurile sunt competitive, iar calitatea este la același nivel. Aprecierea este și mai mare atunci când sunt utilizate materii prime și produse de la branduri cunoscute și cu reputație excelentă în străinătate.

Dacă dorești să importi sau să comanzi tâmplărie PVC Salamander sau Veka din România, Premium Fenster este un partener de încredere!

Sursa foto: pixabay.com