Ești invitată la nuntă? Găsești rochii de ocazii online la DY Fashion: cum să le alegi după ocazie

Nuntă, botez, alte evenimente speciale… Ce să porți? Cum să te îmbraci? Ce rochii de ocazie elegante să alegi de la DY Fashion? Ce pantofi să alegi? Citește acest articol dacă alegerile par să te copleșească.

Deschide dulapul: ce găsești în el? Deseori, doar haine, nu ținute. Este greu să alcătuiești cu ochiul minții o ținută elegantă din start, iar outfit-ul perfect pare a fi mereu iluzoriu, chiar dezamăgitor, în momentele când realizezi că rochia de acum câțiva ani nu se mai potrivește gusturilor tale și nici în tendințe nu se încadrează. Așadar, să obții ținuta perfectă pare o cerință herculeană. Nu-ți fă griji! În rândurile ce urmează, vei afla ce rochii de ocazie online să alegi.

Rochia perfectă pentru o nuntă

Din fericire, deseori la nuntă regulile nu sunt stricte iar codul ținutei este flexibil. Așadar, ce spui de ceva confortabil, tineresc? Alege o rochie simplă, pe care să o completezi cu o alegere surprinzătoare de pantofi: tenișii! În ziua de azi, regulile modei sunt deseori încălcate intenționat – așadar, poți da chiar tu startul unui nou trend în cercul tău de prietene. Fii cât se poate de îndrăzneață cât îți permite evenimentul. Multe cupluri tinere decid ca nunțile să fie organizate în aer liber, așa că tenișii sunt o alegere perfectă.

Dacă, în schimb, vrei să te orientezi spre ceva mai clasic, atunci poți alege din selecția de rochii ocazie elegante o rochie din dantelă sau cu aplicații, pe care să o combini cu clasicii pantofi cu toc nude. Așadar, totul ține de gusturile tale! Cu siguranță nu vei da greș atunci când alegi o rochie din acest magazin online.

Singurele criterii de care trebuie să ții cont la o nuntă este să nu porți rochie albă sau de culoare deschisă (preum crem sau alte nuanțe deschise de acest fel) și să respecți dorințele miresei, în cazul în care are sugestii pentru ținuta invitaților, mai ales în cazul domnișoarelor de onoare.

Rochia potrivită pentru botez

Din fericire, cam aceleași criterii se aplică la botez, doar că va trebui, probabil, să combini rochia cu un voal sau un șal, în cazul în care lăcașul de cult (biserica) are reguli stricte în privința asta. În plus, s-ar putea să te orientezi și spre rochii fără decolteu sau cele cu fusta mai scurtă. Pentru petrecerea de după, lasă frâu liber imaginației și îmbracă-te cu o rochie pe gustul tău. Totul ține de contextul în care te afli.

Rochia de zi cu zi – alegerea cu adevărat grea?

Având în vedere stilurile diverse disponibile la momentul actual, mai putem spune că o femeie trebuie să urmărească regulile standard ale modei? Combină rochiile de zi cu bocanci, cizme, sandale cu aplicații sau chiar botine cu toc, alături de geci de piele sau eșarfe jucăușe. Lumea modei e la degetele tale, așa că alege orice rochie de zi de la DY Fashion și lasă-ți creativitatea să strălucească. Atunci când te exprimi prin hainele tale, îți exprimi și gusturile, așa că hai să descoperi cum este să te simți cu adevărat încrezătoare!

Rochiile office, sobre și elegante

La birou, totul ține de echilibrul dintre elegant și confortabil. Așadar, este clar o alegere destul de greu de făcut, însă poți opta pentru o rochie office din catalogul online DY Fashion, pentru a-ți afișa un look care să comunice cu adevărat faptul că iei lucrurile în serios.

Așadar, acum că ai aflat câte puțin din toate, te invităm să răsfoiești ofertele magazinului online DY Fashion și să comanzi câte o rochie potrivită pentru fiecare ocazie!

Contact:

contact@dyfashion.ro

0376.44.88.00

Sursă foto: dyfashion.ro