Află acum ce beau femeile! Iată 5 băuturi alcoolice apreciate de către doamne și domnișoare

Cel mai probabil, orice doamnă și domnișoară a simțit nevoia, la un moment dat în viața ei, să guste o băutură cu alcool. Indiferent dacă este vorba despre un moment unic din viața unei femei, cum ar fi nunta, ori altul la fel de important, cum ar fi ziua în care o tânără domnișoară tocmai a împlinit vârsta de 18 ani, este firesc să se consume alte tipuri de băuturi, inclusiv cu alcool. Deci, la anumite ocazii, femeile se pot bucura și ele de o băutură alcoolică, ce are menirea de a le relaxa și a le reda starea de bine.

Este posibil ca, nu de puține ori, bărbații să se fi întrebat ce și-ar dori o doamnă sau domnișoară să bea, în timpul unei cine romantice ori privind filmul preferat chiar în liniștea propriei locuințe. Citește rândurile de mai jos pentru a descoperi 5 variante foarte bune de băuturi cu alcool pentru doamne și domnișoare.

Iată care sunt 5 dintre băuturile cu alcool preferate în rândul femeilor:

  1. Cocktailurile

Bineînțeles, atunci când rostim cuvântul cocktail, o mare parte dintre doamne și domnișoare se arată extrem de doritoare de o astfel de băutură! Spectrul cocktailurilor poate fi unul extrem de larg, începând de la clasicele Cuba Libre și Aperol Spritz, până la cele mai recente descoperiri cum ar fi Hugo ori Old Fashioned. Pentru a afla gusturile celei pe care dorești să o impresionezi, poți să o întrebi direct ce-i place în această privință. Mai apoi, poți să o surprinzi cu băutura ei preferată într-un moment neașteptat. 

  1. Vinul

Dacă știi că te așteaptă o cină romantică alături de partenera ta și îi cunoști deja gusturile în materie de vin, alege să vă petreceți seara în compania unei astfel de băuturi parfumate. Însă, în cazul în care nu deții această informație, atunci aroma unui vin roșu sec, cel mai probabil, va fi pe placul ei. 

  1. Prosecco-ul

O altă variantă foarte bună, apreciată de persoanele de gen feminin, este și prosecco-ul, care poate fi achiziționat pe site-ul celor de la altex.ro. Astfel, îi vei putea oferi unei persoane de gen feminin importante din viața ta o băutură minunată și aromată! Dacă dorești, poți să o combini cu suc de portocale. Astfel, vei crea celebrul cocktail Mimosa, de care aceasta va fi, fără doar și poate, extrem de încântată!

  1. Berea

Atunci când se află în compania iubiților, logodnicilor ori a soților, doamnele și domnișoarele se arată doritoare să deguste băutura ce antrenează starea de bine a partenerilor lor: berea. Surprinde-ți iubita, logodnica, soția sau, de ce nu, prietena, cu o bere cu lămâie ori chiar una brună și bucurați-vă împreună de o seară liniștită, în propria locuință.

  1. Shot-urile

La o petrecere în club, shot-urile pot să-ți ofere doza de energie de care ai nevoie pentru a dansa toată noaptea! Există o mulțime de variante dintre care poți alege, care, cu siguranță, îți vor oferi o stare de bine, astfel încât să te distrezi din plin.

Așadar, ia în considerare variantele de mai sus și alege să surprinzi o doamnă sau o domnișoară specială din viața ta cu o băutură incredibilă!

Sursă foto: pixabay.com