7 motive să pariezi pe Carlos Alcaraz la US Open 2023

Carlos Alcaraz este noul superstar al tenisului masculin mondial. Odată cu retragerea lui Federer și cu iminenta ieșire din scenă a lui Rafael Nadal, era nevoie de apariția unui jucător care să îl provoace pe ovak Djokovic și care să fie capabil să preia statutul de cel mai important tenismen din ierarhia ATP. 

Alcaraz pare mai mult decât capabil să fie noua stea din tenisul internațional, iar succesele reușite deja stau mărturie pentru talentul și ambiția spaniolului în vârstă de 20 de ani. Înainte de US Open 2023, Alcaraz este considerat favorit la cucerirea celui de-al treilea turneu de Grand Slam al carierei. Iată de ce să mizezi și tu pe el!

Argumentele pro Alcaraz, înainte de US Open 2023

  1. Este campionul en-titre

De-a lungul carierei sale, Alcaraz a câștigat două turnee de Grand Slam. El a obținut titlul în 2023, la Wimbledon, după ce în 2022 câștigase chiar turneul de la Flushing Meadows. Astfel, Alcaraz a dovedit deja că se poate impune pe parchetul din New York City, deci pariorii pot avea toată încredere în sportivul din Spania.

  1. A câștigat Wimbledon 2023

Forma de moment este un alt atuu al lui Alcaraz. El s-a impus la Wimbledon, după o finală disputată chiar în compania principalului contracandidat pentru cucerirea US Open. Este vorba despre Novak Djokovic, cel pe care l-a învins la capătul unui meci fantastic, încheiat după cinci seturi!

  1. Este lider mondial

Carlos Alcaraz ocupa fotoliul de lider al ierarhiei ATP încă de dinaintea succesului de la Wimbledon. Dacă ar fi pierdut în fața lui Djokovic, Alcaraz ar fi căzut pe locul 2. Păstrarea fotoliului de lider îi conferă un important ascendent moral spaniolului, mai ales că și-a ținut nervii tari într-o finală extrem de dificilă.

  1. Are foame mare de succese

Atât pe teren, cât și în cadrul interviurilor acordate presei, Alcaraz demonstrează ambiție și dorință de succes. El vrea să fie noua forță dominantă a tenisului, iar un nou succes la US Open i-ar putea deschide drumul către atingerea unui număr de trofee de Grand Slam poate chiar egal cu cel din dreptul lui Djokovic, care are 23 de astfel de titluri.

  1. Mentalul spaniolului este de fier

Deși a început foarte prost finala de la Wimbledon, Alcaraz a reușit să revină și a dat dovadă de o combativitate extraordinară, asemănătoare cu cea a conaționalului Rafa Nadal. Drept urmare, ambiția și determinarea nu vor lipsi din meciurile sale, în goana către un nou titlu la Flushing Meadows.

  1. Face față meciurilor dure

În 2022, când a câștigat competiția din Statele Unite ale Americii, Alcaraz a dat dovadă de o forță fizică extraordinară și de o anduranță de invidiat. Aceste calități sunt esențiale, pentru a putea avea succes pe o suprafață atât de dură precum parchetul.

  1. Este favoritul bookmakerilor 

Dacă vei pune la pariuri pe tenis, poți observa că Alcaraz este favoritul bookmakerilor în ceea ce privește șansele la câștigarea ediției din 2023 a US Open. Alcaraz are cota 2,00 repete performanța din 2022, în vreme ce sârbul Novak Djokovic este cotat cu 2,75 la un nou succes la Flushing Meadows.

În concluzie, poți profita de forma bună a lui Carlos Alcaraz și de statutul său de nou fenomen al tenisului global, plasând un pariu pe victoria spaniolului în cadrul turneului nord-american. Alege să mergi pe cota pe care ți-am prezentat-o și mizează în concordanță că bugetul de care dispui!

Sursa foto: Unsplash.com