Surpriză la masculin? Cine poate să-l lase pe Djokovic fără titlu la US Open?

2023 este anul lui Novak Djokovic, indiferent de ce se va întâmpla până la finalul sezonului. Sârbul a reușit să câștige Australian Open, Roland Garros și se află și în cursa pentru cucerirea WImbledon. Chiar dacă nu reușește să se impună la Londra, deznodământ încă necunoscut la data redactării acestui articol, Djokovic are șansa să bifeze cel de-al treilea titlu de Grand Slam al anului, la New York.

Cu toate acestea, va exista și o opoziție destul de puternică pentru sârb, iar principalul său concurent se anunță a fi deja consacratul Carlos Alcaraz. Deși are doar 20 de ani, spaniolul este campionul en-titre de la Flushing Meadows și a ajuns până în finala Roland Garros 2023, unde a fost învins chiar de Djokovic. Pe lângă Alcaraz, există și alți sportivi care ar putea să îl oprească pe sârb din drumul său spre un nou trofeu major.

Cine poate face surpriza la US Open

Prima ediție a turneului de tenis US Open a avut loc în anul 1881, iar în 2023 competiția se va disputa pentru a 143-a oară. Turneul va avea loc în perioada 28 august-10 septembrie, iar fanii din întreaga lume vor fi cu ochii pe meciurile în care vor fi implicați cei mai tari sportivi din domeniu. Poate mai mult decât niciodată, interesul pentru competiția masculină este la cote maxime.

Asta deoarece Novak Djokovic se află într-o cursă nebunească pentru doborârea și stabilirea de noi recorduri. Cu un succes la Flushing Meadows, el își poate îmbunătăți colecția de titluri de Grand Slam, care cuprindea 23 de trofee, după succesul de la Roland Garros. Bineînțeles, până la startul US Open, Djokovic ar putea avea deja 24 de titluri. 

Chiar și cu 23 de trofee, el este cel mai titrat jucător din istorie, la acest capitol, aflându-se la o lungime distanță de Rafael Nadal, aflat aproape de retragere. Și cotele la US Open de la Sportingbet arată că Novak Djokovic este favorit clar la New York. Cota sa la cucerirea trofeului este 1,91, fiind cea mai mică dintre toate cele pe care le oferă bookmakerii.

Dacă această cotă nu ți se pare satisfăcătoare și crezi că ai un bun simț al surprizelor, poți să mizezi pe o variantă inedită. Iată care sunt cotele principalilor rivali ai lui Djokovic la trofeu:

Carlos Alcaraz (20 de ani, Spania) – cota 3,50

Daniil Medvedev (27 de ani, Rusia) – cota 4,50

Nick Kyrgios (28 de ani, Australia) – cota 9,00

Jannik Sinner (21 de ani, Italia) – cota 11,00

Stefanos Tsitsipas (24 de ani, Grecia) – cota 11,00

Așadar, în afară de cota lui Djokovic, tot ceea ce propun bookmakerii depășesc cota 3,00. În consecință, pariorii care consideră că fanii tenisului vor avea parte de o surpriză majoră la Flushing Meadows pot să realizeze câștiguri excelente, mizând pe un sportiv care să nu pornească în turneu din postura de favorit.

În concluzie, dacă vrei să te bucuri de experiența US Open la intensitate maximă, alege să mizezi pe cotele prezentate. Acestea se pot modifica până în ziua în care începe turneul, dar și pe parcursul disputării acestuia. Pariază pe sportivul tău preferat, în mod responsabil!

Sursa foto: Unsplash.com