4 idei de cadouri inedite pentru surprize memorabile

Cautarea cadoului perfect poate fi o aventura plina de provocari. Esti in cautarea acelui ceva special, care sa sparga tiparele obisnuite si sa lase o impresie de neuitat insa te lovesti de aceleasi cani cu mesaje funny si cadouri standardizate, fara suflet.

Daca vrei sa uimesti cu cadoul pe care il oferi, iata 4 idei excelente:

Un Puzzle Personalizat

Imagineaza-ti bucuria de pe chipul unei persoane dragi atunci cand desface un cadou si descopera un puzzle care, odata asamblat, dezvaluie o fotografie cu semnificatie speciala pentru voi. Fie ca e vorba despre o imagine din vacanta favorita, un moment important din viata voastra sau pur si simplu un peisaj care ii place, un puzzle personalizat este mai mult decat un cadou; e o invitatie la amintiri si la momente petrecute impreuna.

De ce un puzzle personalizat?

 • Pentru ca este un cadou despre voi. Alege imaginea perfecta care vorbeste despre relatia voastra.
 • Pentru ca este un cadou interactiv. Asamblarea puzzle-ului ofera nu doar bucuria redescoperirii imaginii, ci si placerea de a rezolva un mic mister.
 • Pentru ca este un cadou rezistent. Odata asamblat, puzzle-ul poate fi transformat intr-o piesa de decor memorabila.

O experienta gastronomica, la tine acasa

Nu subestima puterea unei cine surpriza, pregatita la tine acasa. Inchiriaza serviciile unui chef pentru a prepara un meniu special direct in bucataria ta. E o ocazie perfecta de a savura mancaruri fine, in confortul propriului camin, transformand o seara obisnuita intr-una cu adevarat speciala.

Avantaje:

 • E o experienta pe care nu o vei gasi intr-un restaurant obisnuit.
 • Iti ofera posibilitatea de a avura mancaruri excelente in intimitatea caminului tau.
 • Meniul poate fi adaptat gusturilor personale sau restrictiilor alimentare.

Un kit de gradinarit urban

Pentru cei care iubesc natura, dar locuiesc in  oras, un kit de gradinarit urban poate fi cadoul care le va aduce o placere de nedescris. De la kit-uri pentru cultivarea plantelor aromatice pana la mini-gradini verticale, optiunile sunt variate si pot transforma orice balcon sau fereastra intr-un mic colt de natura.

De ce sa oferi un astfel de cadou?

 • Pentru ca incurajeaza un stil de viata eco-friendly.
 • Gradinaritul este o activitate relaxanta si terapeutica.
 • Este o oportunitate de a invata mai multe despre plante si cultivarea lor.

O cutie cu amintiri

Pentru un cadou cu adevarat personal si emotionant, creeaza o cutie cu amintiri. Umple-o cu obiecte mici, fotografii, scrisori si orice alte suveniruri care spun povestea relatiei voastre. Este un mod minunat de a celebra momentele petrecute impreuna.

De ce sa oferi o cutie cu amintiri?

 • Pentru ca fiecare obiect din cutie poate avea o poveste personala;
 • Pentru ca este un cadou versatil;
 • Pentru ca este un cadou care va fi pastrat, fara doar si poate, pentru lung timp.

Vrei sa oferi alte cadouri personalizate? Pe site-ul celor de la Sooters gasesti mai multe optiuni atractive, de la tablouri canvas pana la cani, colaje foto sau alte obiecte vii si colorate.