Trei strategii foarte populare în rândul jucătorilor de Blackjack

Jocurile disponibile într-un cazino sunt apreciate în funcție de posibilitățile de câștig oferite, dar și în funcție de capacitatea lor de a stârni gândirea strategică a jucătorilor. Un joc foarte apreciat, din acest punct de vedere, este Blackjackul. În cadrul acestui joc, strategia joacă un rol elementar, pentru că alegerile făcute de către jucătorii de la o masă contează foarte mult în vederea deznodământului unei runde sau partide.

Blackjack poate fi descoperit în mai multe variante, în secțiunea de casino live pe Conticazino.ro, cu sprijinul unor dealeri pregătiți să vă ofere servicii desăvârșite, cu adevărat profesionale, vă puteți bucura de experiența perfectă. De asemenea, strategiile de pariere pot fi un sprijin deosebit. Iată care sunt cele trei strategii preferate ale jucătorilor de top.

Strategiile populare la Blackjack

Fie că este numit hazard sau noroc, imprevizibilul joacă un rol foarte important atunci când vine vorba despre jocuri precum Blackjackul. Denumit și 21 sau 21 Blackjack, acesta este un joc de cărți simplu de înțeles și foarte alert, ceea ce l-a transformat într-un clasic al cazinourilor de pretutindeni. Câștigător la Blackjack este cel care ajunge să aibă cărți cu o valoare însumată cât mai apropiată de 21 sau exact 21. 

În lumea jocurilor de noroc, există un număr important de sisteme de pariere și strategii al căror scop este acela de a îmbunătăți șansele de câștig pe care le au jucătorii. Dacă sunteți pasionat de Blackjack, trebuie să știți că sunt câteva strategii remarcabile, pe care merită să le încercați. Acestea sunt cele mai apreciate trei dintre ele:

  • Strategia Martingale

Sistem de progresie negativă, care presupune dublarea mizei de fiecare dată când se înregistrează un pariu pierzător. Sistemul este unul care implică riscuri, precum epuizarea băncii în condițiile unei mize mari, care este dublată în permanență. În același timp, posibilitățile de câștig pe care le oferă sunt tentante, iar un pariu câștigător pe parcursul aplicării sistemului poate să acopere pierderile anterioare și să ofere chiar profit.

De ce este utilizat sistemul Martingale la Blackjack? Pentru că la acest joc, chiar și cota minimă garantează dublarea mizei. Astfel, dacă pariați gradual 100, 200 și 400 de lei, iar al treilea pariu este câștigător, veți obține un câștig garantat de 800 de lei. Acesta va acoperi mizele însumate, de 700 de lei, și va oferi și un profit de 100 de lei. 

  • Strategia Paroli

Această strategie este una care oferă jucătorului libertatea de a-și crea o strategie progresivă, fără reguli impuse. Spre deosebire de Martingale, Paroli nu implică dublarea sau triplarea mizei. În general, adepții strategiei Paroli aleg să parieze câștigurile înregistrate și să se oprească atunci când ajung la un anumit nivel de câștig. Strategia este mai sigură decât Martingale, dar nu oferă un potențial de profit atât de mare.

  • Strategia de limitare a pierderilor

Acest sistem depinde foarte mult de interpretarea primei mâini de cărți. În funcție de cum arată masa, jucătorul poate să opteze pentru Insurance (șanse de 31% pentru ca dealerul să facă 21 cu a doua carte, în cazul în care are Asul la vedere, după prima mână), Non-split (dacă jucătorul are doi decari, popi, valeți sau două dame, valoarea cărților este de 20 și nu se justifică splitul) sau Abandon (se face atunci când jucătorul are o carte slabă în mână, iar dealerul are o carte foarte bună).

Dacă doriți să vă îmbunătățiți performanțele la Blackjack, una dintre strategiile prezentate vă pot fi de folos chiar la următoarea experiență pe care o veți avea la masa de joc!

Sursa foto: Pixabay.com