Petrecerea burlăcițelor? 5 lucruri ce nu trebuie să lipsească de la aceasta

Tu sau una dintre prietenele tale a zis „da”, iar în curând va avea loc marele eveniment? Atunci cu siguranță este necesar să organizezi petrecerea burlăcitelor. Acest tip de eveniment este din ce în ce mai popular în România și are drept scop celebrarea unei noi etape din viața miresei. Mai mult decât atât, petrecerea dă ocazia prietenelor și familiei să fie împreună și să se distreze înainte de marele eveniment. 

Dacă vrei să ai parte de un eveniment cât se poate de reușit, iată cele mai importante 5 lucruri ce nu trebuie să lipsească de la petrecere: 

1.     Activitățile

Petrecerea burlăcitelor nu este o simplă adunare sau doar o petrecere. Aceasta trebuie să includă activități precum karaoke, lecții de dans sau clasicele jocuri „adevăr sau provocare”, tocmai pentru a o face mult mai specială. În funcție de dorințele miresei, dar și de cele ale grupului, stabilește o listă de activități și nu uita să le pui și în practică. 

2.     Alege o locație memorabilă

Există mai multe moduri în care poți alege să marchezi acest eveniment. Poți opta pentru o ieșire la restaurant, urmată de o ieșire în club, poți alege să închiriezi o cabană sau poți opta pentru ceva mai îndrăzneț și să alegi un city break într-un oraș mare din Europa. De preferat ar fi să faci alegerea din timp, tocmai pentru a avea răgazul necesar de a descoperi ofertele de turism potrivite pentru tine și grupul tău. 

3.     Decor

În funcție de locație pe care ai ales-o, e necesar să decorezi spațiul, astfel încât să fie mult mai potrivit pentru o petrecere de burlăcițe. Achiziționează baloane tematice, în culorile favorite ale viitoarei mirese, creează un foto corner unde să puteți capta unele dintre cele mai memorabile amintiri și nu uita să te asiguri că vor exista și mesaje în concordanță cu tema. 

4.     Cadouri simbolice

Nu uita să pregătești cadouri simbolice pentru invitați și să oferi amintiri memorabile pentru a marca această petrecere specială. Poți opta pentru mici suveniruri personalizate, cum ar fi truse de machiaj, brățări tematice sau mini kituri de îngrijire. Aceste gesturi vor fi apreciate și vor aminti invitaților de frumoasa petrecere a burlăcițelor la care au participat.

5.     Cocktail-uri și gustări

De la o petrecerea a burlăcițelor nu pot lipsi cocktailurile și gustările delicioase. Poți pregăti un meniu pe gustul miresei, cu băuturi personalizate și tematice. Asigură-te însă că ai atât băuturi ce conțin alcool, cât și fără, pentru persoanele ce nu consumă astfel de băuturi. În ceea ce privește gustările, poți pregăti un bufet variat cu aperitive, finger food și dulciuri tentante. Bucătăria tematică sau deserturile personalizate pot adăuga un plus de originalitate petrecerii.

Organizarea unei petreceri a burlăcițelor reușite necesită atenție la detalii și considerarea preferințelor viitoarei mirese și ale invitaților. Asigură-te că petrecerea este un eveniment unic și special pentru toți invitații tăi, nu doar pentru mireasă. 

Sursa foto: pexels.com