O prezentare cuprinzătoare a modelului clasic Volkswagen Golf 5

Volkswagen Golf 5 este cea de-a cincea generație a modelului Volkswagen Golf, lansat în 1974. A fost produsă de Volkswagen între 2003 și 2009 și a fost înlocuită de Volkswagen Golf 6. Construit pe baza unei versiuni scurtate a conceptului crossover și împărțind platforma cu colegul său de breaslă, Audi A3, această a cincea generație a modelului a introdus mai multe actualizări ale sistemului de gestionare a fluxului de aer, care a oferit un nou design al grilei frontale cu fante.

Interiorul îi întâmpină pe pasageri cu simț practic, calitate substanțială, aspect vizual remarcabil și măsuri de siguranță. Pe lângă îmbunătățirile aduse lungimii și ampatamentului mai multe airbaguri (frontale, laterale frontale și pentru cap) sunt incluse în standard.

Echipamentul standard include controlul automat al climatizării, sisteme de aer condiționat automate cu două zone și geamuri electrice.

Volkswagen Golf 5 este un vehicul perfect pentru viața de zi cu zi, deoarece interiorul are materiale cu o textura fina, dotările de siguranță sunt sporite și este propulsat de un motor eficient cu multe îmbunătățiri față de modelele anterioare.

VW Golf 5 a fost creat pentru a fi o actualizare a predecesorului său, Volkswagen Golf 4. VW Golf 4 nu a fost atât de bine primit de către consumatori sau critici pe cât se anticipase, din cauza lipsei de stil și a consumului mare de combustibil. Pentru a remedia aceste probleme începând cu modelul Golf 5 s-a acordat atenție designului exterior și aerodinamicii; ambele au fost îmbunătățite.

VW Golf 5 venea la acea vreme cu un design elegant, modern si aerodinamic. Exteriorul său prezintă o caroserie unghiulară cu aripi bombate și o grilă proeminentă cu accente cromate. Interiorul lui Golf 5 este, de asemenea, modern și bine echipat, având scaune foarte comode, oglinzi încălzite și un volan îmbrăcat în piele. De asemenea, dispune de un sistem de infotainment inovator, cu un ecran tactil și conectivitate Bluetooth.

In prezent acest model este foarte îndrăgit de către șoferii din tara noastră. Printr-un update al sistemului de infotainment cu un sistem de navigatie auto experiența de condus poate fi mult mai plăcută.

Înlocuirea sistemului de infotainment cu un sistem de navigatie golf 5 se poate face foarte ușor deoarece sistemele de navigatie dedicate au incluse toate accesoriile pentru ca acestea sa se potrivească perfect modelului Volkswagen Golf 5.

Un sistem gps auto dedicat vine cu numeroase functii cum ar fi:

  • ecran tactil de 9 inch cu rezoluție HD de 1280×720 și tehnologie 2.5D cu margini curbate.
  • sistem de operare Android 11 cu meniu disponibil în peste 60 de limbi, inclusiv limba română.
  • procesor Octa Core ARM Cortex A55 de 1.6GHz, 8GB RAM și 128GB stocare internă cu posibilitate de extindere prin 2 sloturi USB de maxim 64GB.
  • conectivitate 4G prin slot SIM, Wi-Fi, Bluetooth, 2 x USB, RCA și AUX.
  • chipset GPS Samsung Sirf Star IV cu 48 de canale și o antenă GPS inclusă.
  • dispune de o funcție „Plug & Play” cu mufă dedicată, care permite preluarea comenzilor de pe volanul mașinii
  • are un cooler răcire activă care menține o temperatură optimă, asigurând astfel un timp mai lung de funcționare.
  • Sistemul audio poate fi conectat la 4 boxe x 45W cu ieșire subwoofer, egalizator și procesor de sunet DSP. Produsul dispune de radio FM și AM cu funcție RDS.
  • funcție „Dual Zone” permite ascultarea muzicii și utilizarea aplicației preferate de navigare în același timp.

Acest sistem de navigatie pentru Golf 5 performant și versatil cu ecran tactil, procesor puternic, conectivitate avansată și funcții avansate de navigație și audio, poate fi achiziționat din magazinul online Navi GPS. Tot aici veți găsi opțiuni complete pentru a vă îmbunătăți experiența la volan.