Nunta pe plajă: rochia de mireasă perfectă

În cele mai dezvoltate țări ale lumii, conceptul organizării unei nunți la malul mării sau nunta pe plajă,

este cea mai romantică și inedită idee. Din păcate, deși la noi în România nu există foarte multe plaje, ai putea avea totuși în considerare acest aspect dacă îți dorești o nuntă altfel, cu un concept complet nou față de cum au loc cele mai multe evenimente la ora actuală.

O nuntă pe plajă va putea fi acompaniată de o ceremonie memorabilă, romantică, un concept de vis așa cum vezi adesea și în filme. În plus, e o alegere cu minunată dacă nu-ți dorești o mulțime de invitați, ci cu precădere, vrei să te bucuri de un eveniment intim, alături de cei mai potriviți oameni. Dacă aceasta este o opțiune pe care o ai în vedere, iată câteva sugestii privind tipurile de rochii de mireasă pe care le poți alege.

Rochia A-line, din materiale fluide

Dacă-ți propui să fii pe deplin confortabilă și să te axezi doar pe momentul vostru unic, așa cum sunt adesea descrise nunțile pe plajă, o rochie confortabilă este exact ceea ce ai nevoie. Iar rochia de mireasă perfectă ar putea fi cea cu un croi A-line care, în partea de sus îmbrățișează corpul, iar la partea inferioară e fluidă, din materiale care-și conferă un sentiment aparte atunci când sunt preluate de adierea vântului. Bineînțeles, poți alege și o rochie A-line ce nu atrage prea mult atenția asupra corpului și care, e o alegere minunată pentru tinerele și doamnele ce așteaptă venirea unui copil pe lume sau pentru cele cu forme mai generoase.

Rochia de mireasă 2 în 1

Ai în minte să alegi două rochii de mireasă, dar nu ești ferm convinsă că vei reuși să te schimbi sau că bugetul îți va permite să te orientezi către mai multe modele?

O alternativă excelentă ar putea fi rochia de mireasă 2 în 1 pe care, dintr-o rochie cu trenă impunătoare sau o rochie tip prințesă, o poți transforma într-o rochie suplă, în care să te miști în voie după ceremonia religioasă și/sau cea civilă. Poți opta inclusiv pentru o rochie fără bretele sau cu umerii goi, o rochie din dantelă, dar și pentru modele mai spectaculoase cum sunt rochiile decorate cu cristale sau franjuri.

Rochia tip sirenă

Momentul în care vei păși în fața altarului într-o rochie tip sirenă va fi de neuitat. Iar ea se poate transforma în cea mai bună alegere dacă vrei să-ți evidențiezi cu succes silueta ori să-ți maschezi o parte din imperfecțiuni, construindu-ți din punct de vedere estetic acel echilibru de siluetă tip clepsidră. Alege un model care să fie confecționat din materiale ușoare. Poate o rochie din satin sau voal, fie o rochie care să nu aibă foarte multe accesorii grele, o rochie cu un corset în formă de inimă, o rochie în care să fii încrezătoare și să te poți mișca ușor.

Rochia în stil grecesc

Nunțile de la malul mării ne duc adesea cu gândul la zilele minunate pe care le petreci în concediu, rochia în stil grecesc fiind la rândul ei o adevărată vedetă. Cu un croi în formă de A, un material din voal, sifon sau tull, umeri accentuați de detalii sau sistem de prindere în jurul gâtului, această rochie îți va conferi pe deplin aerul unei zeițe.  

Rochia boho-chic

Iar dacă te înscrii în categoria mireselor îndrăznețe care vor să arate inedit, o altă alegere pe care recomandăm este pentru rochiile boho-chic. Acestea au de obicei numeroase volane, franjuri, croi asimetric și bineînțeles, materiale ușoare, ce-ți vor da un aer boem, relaxat și pe deplin confortabil.

Tu pe care o vei alege?