Noul sezon RTP 2024: Înscrieri deschise pentru turneul de tenis de iarnă

După o lungă așteptare, iubitorii tenisului din România au motive de bucurie! Noul sezon RTP (Romanian Tenis Premium) 2024 debutează într-o zi de sărbătoare, de Sfântul Ion, pe 7 ianuarie, la Clubul Sportiv Galaxy din București, într-un decor cu totul special, pe un teren închis și într-un balon. Acest eveniment promite să aducă în atenția publicului un spectacol sportiv de calitate, cu competiții de simplu masculin și simplu feminin.

Pentru a face parte din acest circuit de tenis de iarnă, jucătorii trebuie să țină cont de câteva detalii importante. Taxa de participare este de doar 110 lei, o sumă modică care acoperă în mare parte costurile de organizare. Un aspect demn de menționat este că RTP oferă un cont gratuit pentru jucătorii care doresc să se înscrie în circuit.

Înscrierile sunt deschise până cel târziu pe 5 ianuarie 2024, ora 14:00, și pot fi făcute la adresa de email office@tenispremium.ro sau la numărul de telefon 0721059141. Alternativ, jucătorii pot folosi și contul de jucător de pe site-ul oficial www.tenispremium.ro pentru a-și înregistra participarea.

Un moment așteptat de toți jucătorii este tragerea la sorți a tablourilor de concurs, care va avea loc pe 5 ianuarie 2024, la ora 15:00. Această tragere la sorți va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Romanian Tenis Premium, aducând emoție și suspans în rândul participanților.

Sezonul RTP 2024 aduce cu sine competiții atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Turneul de simplu masculin va avea un tablou de 32 de jucători, în timp ce competiția de simplu feminin se va desfășura cu un tablou de 16 jucătoare. Ambele probe au o taxă de participare de 110 lei.

RTP se preocupă de calitatea evenimentului, asigurând un arbitru pentru fiecare meci, precum și mingi de joc. De asemenea, pentru a menține jucătorii în formă, aceștia vor primi la fiecare meci apă, o banană și un baton energizant. Mai mult, toți jucătorii au șansa de a câștiga premii oferite de sponsori, iar cei care obțin cel puțin o victorie vor fi răsplătiți și cu premii în bani.

Un aspect notabil este că RTP nu aplică taxe de membru sau taxe pentru teren, fiind singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor. Pentru a participa la un turneu RTP, jucătorii trebuie să achite în avans taxa de participare la turneul la care doresc să joace.

Taxa de participare se poate plăti prin transfer bancar în contul Asociației Romanian Tenis Premium (RTP) deschis la BCR, cu următoarele date: Beneficiar: Asociația Romanian Tenis Premium (RTP) Cont bancar: RO61RNCB0297174990910001 La detalii plată, se va trece „Taxă RTP Premium.”

Este important de menționat că în cazul retragerii unui jucător după tragerea la sorți a tabloului de joc, RTP nu va returna taxa de participare. De asemenea, jucătorii care nu se prezintă la meci în ziua de concurs vor pierde taxa de participare, iar cei care se retrag cu o zi înainte de tragerea la sorți vor pierde jumătate din suma achitată.

În situația în care un turneu nu poate avea loc din motive organizatorice sau condiții meteo adverse, RTP va restitui integral taxa de participare achitată, cu condiția ca jucătorii să o solicite în scris. Dacă un jucător nu solicită restituirea taxei pentru turneul anulat din motive organizatorice, banii pot fi utilizați pentru a participa la un alt turneu RTP la alegere.

Pentru pasionații de tenis din România, acest sezon RTP 2024 se anunță a fi un moment de bucurie și competiție de cea mai înaltă calitate. Înscrieți-vă și pregătiți-vă să vă măsurați forțele într-unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului!

Sursa: https://tenispremium.ro/news/info/631