Free parking signal, for both street sides, with the empty sky in the background.

De ce sa alegi o parcare privata langa aeroportul din Otopeni

Asa cum multi dintre noi cand dorim sa plecam din Romania pentru a petrece concediul sau in interes de munca, cautam cea mai buna solutie pentru a parca masina in siguranta pe tot parcursul sejurului.

Parcare Otopeni ( Roparking ) ofera servicii profesionale de parcare la preturi foarte accesibile.

De asemenea pe langa preturile excelente RoParking ofera mai multe servicii 100% profesionale, pe langa parcare in otopeni, mai ofera si transport gratuit de la parcare otopeni(RoParking) catre aeroport dar si de la aeroport la parcare otopeni (RoParking).

Daca optati pentru infolierea bagajelor de la parcare, RoParking ofera si acest serviciu direct la parcare, nimic mai simplu, parcati masina, iar inainte de va imbarca in microbuzul ce urmeaza sa va transporte complet gratuit catre aeroport puteti alege sa va infoliati bagajul la parcare,la un pret foarte mic(accesibil).

Pe tot parcursul calatoriei masina dvs. se afla in deplina siguranta deoarece parcarea este monitorizata video, este înprejmuita si in permanenta exista personal ce se asigura ca masina dvs. se afla in siguranta..

In concluzie este mai efficient sa alegeti o parcare precum RoParking (www.RoParking.ro) pentru o calatorie lipsita de griji, nu ramane decat sa va bucurati de zbor si de sejurul petrecut in liniste si fara stres.