placeholder

Inchirieri auto in Bucuresti in deplin confort Rent-a-car-otopeni.ro

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti sunt activitati cat se poate de comode si de economice, desi implca responsabilitate atat din partea agentiei cu care vei colabora cat si din partea clientului, foarte multe persoane aleg sa inchirieze masini in ultimul timp.

Desi un serviciu de inchirieri auto din Bucuresti este o activitate care implica o responsabilitati dar si beneficii pe de alta parte, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro ti-au pregatit o lista cu sfaturile de care este nevoie sa tii cont atunci cand vrei sa inchiriezi o masina de buna calitate dar sa si economisesti ceva bani in acest sens. Iata ce ar trebuii sa faci pentru a beneficia de inchirieri auto Bucuresti de cea mai buna calitate;

Determina cu exactitate ce masina vei inchiria

Inainte de a colabora sau de a semna un contract de inchirieri auto Bucuresti va trebuii sa determini cu exactitate ce tip de masina ti se potriveste, macar orientativ va trebuii sa ti seama de acest aspect, piata de inchirieri auto este una cat se poate de atractiva, vei gasii la companii cu siguranta orice masina vei avea nevoie, ai optiuni de la gama compact si la alte clase auto, tot ce trebuie sa faci este sa stii dinainte ce masina este necesara in urmatoarea ta calatorie. Daca vei venii cu familia ofertele de inchirieri auto Bucuresti la Rent-a-car-otopeni.ro sunt o optiune foarte buna, ei iti pun la dispozitie masini din gama compact sau din clasa mai mare cum ar fi masinile de 7 sau de 9 locuri cu care sa calatoresti confortabil atat tu cat si pasagerii, sa ai loc pentru bagaje si sa te simti relaxat. In schimb cat te orientezi sa faci economii si calatoresti singur, ai optiunea sa alegi o masina de dimensiuni mai mici cu care sa calatoresti in aglomeratia din oras, in alta ordine de idei in afara de costul relativ scazut de inchiriere, o astfel de masina te va ajuta sa economisesti si carburant. Marimea si clasa masini nu sunt singurele aspecte importante pe care ar trebuii sa le iei in calcul, ai optiunea la Rent-a-car-otopeni.ro de exemplu sa alegi si o masina cu transmisie manuala sau una automata, de asemenea vei putea sa alegi si masini pe benzina care sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Dupa ce te-ai hotarat in privinta acestor aspecte nu va ramane decat sa gasesti compania potrivita de inchirieri auto Bucuresti cu care sa semnezi contractul.

Ce ar trebuii sa faci inainte de a inchiria o masina

In primul rand daca ti-ai propus ca in perioada urmatoare sa alegi o companie de inchirieri auto Bucuresti nu ramane decat sa analizei cat se poate de amanuntit ofertele care exista pe piata, varietatea masinilor si nu in ultimul rand preturile care ar trebuii sa corespunda cu bugetul pe care il ai alocat acestui serviciu. Ar fi indicat sa faci o lista cu toate agentiile care ti se par serioase in acest sens, va trebuii ca la final sa o stabilesti pe cea mai buna cea care are o reputatie excelenta si de fiecare data ofera servicii de cea mai buna calitate, compania ar trebuii sa aiba un raport excelent intre pret si calitate pentru serviciile de inchirieri auto Bucuresti. Este important sa ti seama si de accesoriile suplimentare si optiunile pe care ti le ofera o companie, printre acestea intra atat scaunul de copil cat si gps ul auto sau internetul mobil, in cazul in care vei inchiria masina in perioada de iarna, este cat se poate de important sa te asiguri daca aceasta are incluse lanturile de zapada sau anvelopele de iarna si daca sunt sau nu gratuite, de exemplu cei de la Rent-a-car-otopeni.ro includ in pret aceste facilitati aditionale indiferent de perioada de inchiriere a masinii. Un alt aspect important de care specialistii iti recomanda sa tii cont este sa stabilesti valoarea depozitului, marea majoritate a companiilor percep aceasta taxa care se stabileste in functie de categoria masinii pe care clientul o va inchiria, porneste uneori de la 100 euro in cazul masinilor din gama econommica si  creste in functie de tipul de masina ales. Cei de la rent-a-car-otopeni.ro va ofera o alternativa de a scutii aceasta taxa si anume de a incheia o polita de asigurare full, veti avea zero raspundere in cazul in care o sa fi-ti implicati intr-un eveniment.

Este de asemenea important si in mare parte tariful de inchiriere va depinde de asta, sa stabilesti pe ce perioada vei inchiria masina, cu cat aceasta va fi una mai mare cu atat beneficiiile vor fi mult mai bune, companiile ofera deseori discounturi clientilor care aleg sa inchirieze o masina pentru o perioada mai lunga de timp. Este de asemenea extrem de important ca de fiecare data sa semnezi un contract cu o companie cu foarte buna reputatie, daca alegi o astfel de societate vei evita costurile ascunse, nu in ultimul rand vei colabora cu una care iti ofera inca de la inceput costurile toatale, nu vei avea surprize in ceea ce priveste garantia sau alte taxe. Inainte de a rezerva ai posibilitatea sa gasesti in mediul online coduri prom otionale si reduceri indiferent de perioada de inchriiere a masinii, cei de la rent-a-car-otopeni.ro ofera de fiecare data clientilor cele mai bune facilitati, iar cei care vor inchiria din timp o masina vor beneficia de reduceri de peste 20 la suta din valoarea totala.

Ce ar trebuii sa faci atunci cand semnezi contractul cu agentia de inchirieri auto Bucuresti

Pentru ca pana la urma sunt in joc banii tai, specialistii din acest domeniu de activitate recomanda ca de fiecare data sa citesti contractul in mod cat se poate de amanuntit, este important sa stii care vor fi clauzele si conditiile pe care va trebuii sa le indeplinesti, care este valoarea totala a depozitului si a sumei de bani pe care trebuie sa o achiti in functie de masina. Inainte de a semna este bine sa verifici in prezenta reprezentantului companiei daca tot ce ai stabilit atunci cand ai rezervat masina se regaseste in contract si daca nu este necesar sa platesti sume de bani in plus. Atunci cand vei semna procesul verbal de predare si de primire al masinii, este important sa te asiguri ca ai verificat cat se poate de bine daca masina prezinta sau nu zgarieturi si alte avarii pe care exista posibilitatea sa ti le impute in momentul in care vei preda masina. Daca vei face online rezervarea fie ca alegi inchirieri auto Bucuresti sau oferta de inchirieri auto in Otopeni trebuie sa te asiguri ca ai citit cat se poate de temeinic toate clauzele si conditiile. Daca vei respecta acesti pasi si aceste sugestii pe care ti le ofera specialistii cu siguranta te vei bucura de cele mai bune si mai atractive oferte de inchirieri masini.

In perioada in care masina se afla in custodia ta, este necesar sa respecti de fiecare data ca aceasta sa fie in buna stare de functionare, cum se pot intampla uneori situatii neprevazute, este indicat sa te asiguri ca masina iti va fi inlocuita in situatia in care aceasta se va defecta, cei de la rent-a-car-otopeni.ro de fiecare data iti pun la dispozitie in mod gratuit acest serviciu, indiferent ca vei inchiria o masina pentru o perioada mai lunga de timp sau pentru numai cateva zile si indiferent de locatia in care te vei afla cu masina. De a asemenea la ei o sa beneficiezi si de asistenta telefonica pe toata perioada cat se va desfasura contractul de inchirieri auto. Indiferent unde vei avea nevoie de masina o sa ai inclus in pret si serviciu de livrare, trebuie sa stii ca acesta este de fiecare data gratuit, nu va implica costuri in plus, daca aterizezi in aeroport vei avea masina acolo, la fel si la orice alta adresa din capitala sau chiar si la hotel daca te cazezi acolo. De asemenea trebuie sa te asiguri ca de fiecare data vei colabora cu o companie de inchirieri auto Bucuresti care iti pun la dispozitie o masina fara limita de km, asadar te vei simtii in deplin confort si vei putea sa calatoresti oriunde si oricat doresti, fara sa ai limite sau restrictii.

Ce faci cand predat masina agentiei de inchirieri auto Bucuresti Otopeni

Este cat se poate de important ca in momentul in care predai masina aceasta sa fie curata, daca ai primit-o cu rezervorul plin la fel trebuie sa o si livrezi. Este de asemenea extrem de important sa respecti in mod strict toate prevederile din contract si anume data si ora la care trebuie sa o predai, daca ai ceva probleme si vei intarzia nu trebuie sa eziti sa ii anunti de acest aspect pe cei de la companie. Este important sa pastrezi fotografiile cu masinile din momentul in care acestea ti-au fost livrate, daca vei intampina probleme vei avea dovezi ca masina nu a fost avariata de tine. De asemenea este cat se poate de important sa nu uiti in masina obiecte, asadar verifica inainte de a o preda. Daca vrei sa beneficiezxi de fiecare data de cele mai bune si mai atractive optiuni de inchiriere si de masini de cea mai buna calitate serviciul de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni de la rent-a-car-otopeni.ro este alegerea premium pe care o vei putea face de fiecare data.