placeholder

Incalzirea in pardoseala, potrivita pentru orice tip de locuinta sau spatiu

Studiu de caz – casele cu etaj

Iti faci planuri pentru sezonul viitor si te gândesti la solutiile de incalzire a noii tale locuinte? Ai vrea sa optezi pentru căldură radiantă în podea? Cu adevarat, in marea majoritate a cazurilor, acest tip de incalzire este o solutie excelenta, pentru casele cu unul sau cu doua nivele. Ai parte de confort, eficienta si control excelent. Te intrebi insa daca nu va fi suficienta căldură ce va radia de la primul etaj și încălzirea etajului ar necesita foarte puțin efort? Ai camere deschise către ambele etaje si crezi ca ai o cantitate mare de aer in mișcare intre etaje? 

Bucura-te de consultanta in incalzirea in pardoseala si descopera ce se potriveste constructiei tale.

Iata de exemplu o imagine ce prezinta incalzirea in pardoseala intr-o casa cu etaj, in tara noastra – lucrare realizata de Pro Win Tec (PWT) din Maramures:

Pentru o atmosfera placuta si un confort crescut

În ultimii ani, sistemele de încălzire prin pardoseală au început să fie folosite la scară tot mai larga. Comparativ cu sistemele clasice ce se bazeaza pe utilizarea de radiatoare, încălzirea prin pardoseală vine cu trei avantaje principale:

  1. Te bucuri de un confort uimitor – căldura se distribuie uniform pe toată suprafaţa.
  2. Reduci cantitate de praf şi previi apariţia mucegaiului.
  3. Economiseşti spaţiu (ce altfel ar fi trebuit sa gazduiasca tevile si caloriferele, in toate incaperile casei).

Asadar, daca esti in cautarea unor solutii de incredere, durabile, ce distribuie in mod egal caldura si chiar te ajuta la economisirea energiei (vei observa acest lucru pe termen lung, prin facturile de utilitati), alege incalzirea in pardoseala. O solutie potrivita si pentru casele cu parter si etaj.

Servicii premium cu materiale din Germania și Austria

Cu aproape douăzeci de ani de activitate în nordul României și zona Transilvaniei, Pro Win Tec (PWT) oferă soluții profesionale pentru obținerea confortului termic dorit. Tarifele practicate pentru serviciile sale pornesc de la 22 euro/mp la instalațiile de incalzire in pardoseala în Baia Mare, Maramureș și județele alaturate.