High Yield Group – Angajații de care ai nevoie, direct din Asia la tine!

Într-o lume în continuă mișcare și cu nevoi din ce în ce mai diverse în domeniul forței de muncă, High Yield Group SRL este o companie tânără și dinamică în recrutarea personalului din Asia pentru piața muncii din România. Cu o abordare transparentă și un proces eficient de selecție, compania noastră se dedică aducerii de angajați calificați și necalificați din Asia pentru a îmbunătăți performanța și eficiența afacerilor locale.

Ce ne diferențiază?

High Yield Group nu este doar un alt furnizor de servicii de recrutare. Cu un set complex de servicii care acoperă fiecare etapă a procesului de angajare, de la identificarea nevoilor specifice ale afacerii dvs. la asigurarea tuturor documentelor necesare și transportul angajaților, suntem aici pentru a vă ajuta să creșteți și să excelați în mediul de afaceri competitiv de astăzi.

Serviciile High Yield Group

High Yield Group oferă o gamă completă de servicii de recrutare și contractare a forței de muncă din Asia, acoperind domenii de activitate diverse, inclusiv construcții, industrie și producție, HORECA, logistică și depozite. Experții noștri sunt alături de dumneavoastră la fiecare pas, oferind asistență completă și consiliere pe parcursul întregului proces.

Procesul nostru este structurat în patru pași principali:

  • Identificarea profilului de muncitor necesar afacerii dvs.
  • Selecția și evaluarea candidaților.
  • Completarea și depunerea documentelor necesare pentru obținerea avizului de muncă sau a permisului de ședere.
  • Asigurarea transportului muncitorilor la locul de muncă.

Tarife și costuri

Tarifele noastre variază în funcție de numărul de persoane recrutate și de calificarea acestora, dar sunt competitive și transparente. Totodată, garantăm înlocuirea angajaților care nu se potrivesc profilului cerut în primele 6 luni.

Garanții și suport post-angajare

Oferim suport continuu post-angajare pentru a ne asigura că totul decurge conform așteptărilor și că angajații se integrează cu succes în echipele dumneavoastră.

Pentru mai multe informații, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon 0732 934 235 sau să ne vizitați la adresa str. Izvor nr.78, Sector 5, București.

Despre High Yield Group

High Yield Group este partenerul de încredere pentru recrutarea de personal de calitate din Asia, adaptat nevoilor și cerințelor afacerii dumneavoastră. Vă invităm să experimentați excelența și profesionalismul serviciilor noastre.

Pentru orice întrebări sau solicitări, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a face diferența în afacerea dumneavoastră.

Contact:

  • Telefon: 0732 934 235
  • Adresă: str. Izvor nr.78, Sector 5, București
  • Website: hygrecrutare.ro