GRP – structuri și balustrade din compozit

Profilul principal al companiei noastre este producția de grătare și trepte. Nu este o coincidență faptul că produsele din oțel sunt primul lucru care vă vin în minte atunci când vă gândiți la compania noastră, deoarece produsele noastre, realizate din materii prime de înaltă calitate și prelucrate cu grijă, s-au dovedit a fi utile în multe aplicații în ultimele decenii.

Cu toate acestea, dacă vă gândiți la o investiție în care rezistența la coroziune, greutatea redusă a produsului, izolarea termică și electrică sunt de o importanță capitală, avem o soluție pentru dumneavoastră!

Gama MEISER de structuri și balustrade din compozit (fibra de sticlă) este cea mai recentă inovație a grupului nostru.

În plus față de grătarele din plastic ranforsate cu fibră de sticlă, utilizarea structurilor și a balustradelor din plastic completează gama noastră de produse din plastic.

Rolul structurilor din plastic devine din ce în ce mai important în industria construcțiilor. Acestea sunt simplu și rapid de asamblat și au o capacitate portantă ridicată. Printre proprietățile lor remarcabile se numără greutatea redusă, rezistența la coroziune, acizi, baze și substanțe chimice. Plasticul este un material puternic și rigid care își păstrează forma la temperaturi ridicate și scăzute.

Noi gândim în sisteme

Meiser România SRL dezvoltă și furnizează soluții de sisteme complexe. Vă puteți baza pe experienta colegilor noștri de la pregătirea ofertei până la implementare!

– Dezvoltat pentru dumneavoastră

– Calitate dovedită

– Izolație electrică – nu este necesară pământarea

– Durabilitate ridicată

– Costuri minime de întreținere

– Instalare rapidă și ușoară și corecție la fața locului

– Risc minim de furt

GRP – structuri din plastic

Caracteristicile produsului

– Livrare de structuri din plastic în unități pre-asamblate

– Livrarea de structuri complete

– Transportul de materiale fibroase

Contactul care face conexiunea

Pentru a vă satisface cât mai bine dorințele și nevoile, contactul personal este foarte important pentru noi. Vă puteți baza pe profesioniștii din echipa de vânzări Meiser România SRL: cu experiența lor profesională vastă, vă vor sprijini cu sfaturi de specialitate, vă vor arăta cele mai eficiente soluții și vă vor fi alături ori de câte ori veți avea nevoie de ajutor în procesul de investiții.