Ești în căutarea unui telefon second hand? Yzzy îți pune la dispoziție iPhone ieftine, cu garanție!

Telefoanele de ultimă generație pot avea un preț foarte mare și de multe ori nu se încadrează în bugetul alocat acestui aspect. La Yzzy te bucuri de o gamă variată de telefoane second hand, a căror calitate este una superioară.

Beneficiezi de telefoane iPhone ieftine cu garanție, așadar nu trebuie să îți faci griji asupra acestui aspect. Yzzy este un magazin online ce îți oferă acces la numeroase gadgeturi de ultimă generație, la un preț foarte accesibil. În funcție de nevoi, poți opta pentru diverse condiții ale produselor, de la cele ca noi, până la cele accesibile, care să îndeplinească cerințele tale.

Noile smartphone-uri de la Apple, cât și cele care nu mai sunt în top le poți regăsi online pe yzzy.ro. Magazinul dispune de numeroase smartphone-uri la prețuri accesibile, care funcționează perfect și îndeplinesc fără probleme toate standardele în materie de calitate. De la modele noi, până la cele care au un preț sub 1000 de lei, la Yzzy găsești tot ce ai nevoie! Telefoanele sunt testate și verificate riguros, așadar nu trebuie să îți faci probleme despre aceste aspecte. De asemenea, beneficiezi și de garanție pentru a te bucura cât mai mult timp de telefonul achiziționat.

Totodată, dacă îți dorești să îți schimbi telefonul și să ai un preț și mai mic, îl poți vinde pe cel pe care îl ai deja. În secțiunea de vânzări, poți vedea toate detaliile despre ce trebuie să iei în considerare pentru gadgetul pe care îl ai. Yzzy vine cu o mulțime de variante pentru toți clienții, având o disponibilitate mare de telefoane de ultimă generație, la prețuri excelente.

Toate specificațiile, într-un singur loc

Magazinul online le oferă clienților toate specificațiile despre fiecare telefon în parte. De la iPhone la Samsung, OnePlus, Honor sau Google, toate acestea cuprind detalii importante pe care, cu siguranță îți dorești să le afli despre un telefon. Poți selecta produsele în funcție de câteva filtre aplicate, unde poți vedea condițiile produselor, culorile sau spațiul de stocare.

În materie de condițiile produselor, poți opta către cele acceptabile, bune, ca noi sau foarte bune. Acestea pot fi alese în funcție de telefon și model, astfel încât să îți poți aloca un buget optim. De asemenea, culorile și spațiul de stocare variază de la model la model, dar și de la brand la brand. În același timp, în funcție de nevoi poți alege diverse spații de stocare.

Vinde-ți telefonul și obține un preț rezonabil!

Yzzy oferă posibilitatea clienților de a-și vinde telefoanele în bune condiții, simplu și rapid. Poți accesa secțiunea de „Vinde”, apoi să urmezi pașii, respectiv să alegi modelul de telefon pe care vrei să îl vinzi. Pasul următor este de a selecta modelul, capacitatea de stocare, culoarea și să completezi un formular. La final vei primi o ofertă estimată de preț. Evaluarea telefonului este gratuită.

Echipa Yzzy poate fi contactată la numărul de telefon sau la adresa de e-mail contact @ yzzy.ro.