usi metalice de exterior

Esti in cautarea unei usi metalice de exterior? Iata cat de importanta este aceasta alegere!

A venit timpul sa-ti schimbi usa de la intrare si esti in cautarea unei usi metalice de exterior care sa-ti intreaca toate asteptarile? Ei bine, inainte de a lasa primele impresii (anume aspectul) sa-ti ghideze alegerile, trebuie sa intelegi faptul ca o astfel de usa este foarte importanta, atat pentru casa, cat si pentru familia ta.

Spre deosebire de usile traditionale din lemn masiv, o usa metalica este produsul imbinarii mai multor tehnologii si principii care de care mai moderne. De exemplu, o usa metalica de calitate superioara iti poate oferi izolare fonica si termica de exceptie, astfel beneficiind de ajutor semnificativ la capitolul economie.

Iata alte cateva aspecte care fac din achizitionarea unei usi metalice de exterior o alegere incredibil de importanta!

Eficienta energetica a unei usi metalice nu poate fi ignorata!

Dupa cum a fost mentionat, usile metalice beneficiaza, de cele mai multe ori, de izolatie de exceptie. Nu se mai pune astfel problema curentului sau a aerului rece care patrunde in casa. Totusi, trebuie luat in calcul faptul ca asemenea beneficii apar doar daca usa aleasa de tine este realizata cu materiale de calitate superioara – practic, ca si in cazul geamurilor termopan.

Conform statisticilor, aceste usi metalice de exterior pot izola o locuinta de cinci ori mai bine decat usile din lemn masiv. Evident, acest lucru nu trebuie ignorat!

Siguranta oferita de usile metalice este un must-have!

Spre deosebire de usile din lemn masiv sau alte materiale, cele metalice pot avea, in interiorul blatului, sisteme de securitate complexe care iti pot garanta siguranta in permanenta. Desigur, aici nu este vorba numai despre siguranta.

Sistemele complexe de securitate ale unei usi metalice de exterior scad si sansele producerii de daune la nivel intern – acestea sunt deseori produse de utilizarea continua a usii. De altfel, unul dintre avantajele principale ale unei usi metalice consta in faptul ca poate rezista mult mai mult decat o usa din lemn, contrar asteptarilor.

Mentenanta si grija fata de usile metalice nu reprezinta o problema!

Usile din lemn trebuie intretinute periodic – fie un strat de lac sau de vopsea si nu numai. Usile metalice, in schimb, nu sunt atat de pretentioase, dupa cum s-ar spune. Practic, tot ce trebuie sa faci este sa stergi usa cu o laveta umeda odata la cateva luni.

Datorita modului in care aceste usi metalice de exterior sunt construite in ziua de astazi, ele nu necesita mentenanta. Sistemele interne sunt concepute in mod special pentru a garanta buna functionare pe termen foarte lung, pe cand exteriorul este acoperit cu multiple straturi de protectie care protejeaza usa chiar si impotriva zgarieturilor, dupa caz.

Daca vrei sa fii sigur ca ai in fata cea mai buna gama de usi metalice de exterior, atunci ar trebui sa accesezi website-ul MACO.ro – platforma primului producator de usi metalice de inalta securitate din Romania. Alaturi de MACO ai parte de design-uri variate, dar de aceeasi siguranta si calitate superioara la fiecare model in parte!