Ești antreprenor și îți dorești să crești productivitatea în echipa ta? IATĂ care este soluția potrivită

Pentru a atrage și menține angajați talentați în echipa ta, este indicat să le oferi periodic bonusuri sau beneficii suplimentare. Cardurile cadou sunt o formă de ajutor financiar oferit angajaților, prin care aceștia își pot achiziționa numeroase articole alimentare și nealimentare, dar și servicii, fără a mai fi nevoiți să cheltuie din propriul salariu. Aceste tichete asigură multe beneficii, întărind relația dintre angajat și angajator.

Care sunt avantajele asigurate de cardurile de tichete cadou?

În primul rând, cardurile cadou oferă posibilitatea angajaților să își aleagă magazinele și serviciile preferate, având la dispoziție o anumită sumă în care să se încadreze. Acest lucru poate fi de un real ajutor pentru cei cu venituri mai reduse, care își doresc să păstreze banii pentru alte cheltuieli importante.

De asemenea, aceste tichete cadou de la Sodexo.ro pot fi folosite și pentru achiziționarea de îmbrăcăminte sau articole de îngrijire personală, dar și pentru diferite cadouri. Acest aspect este de un real ajutor, mai ales în perioada sărbătorilor, a Crăciunului sau a zilelor de naștere. În același timp, beneficiarii tichetelor cadou au posibilitatea de a le utiliza inclusiv în industria HoReCa, adică hoteluri, restaurante sau cafenele. 

Tichetele sunt, de asemenea, o modalitate eficientă pentru angajatori de a-și motiva angajații. Prin acordarea acestor tichete, ei pot arăta angajaților că îi apreciază și sunt preocupați de binele lor. Acest lucru poate crește loialitatea acestora față de companie și poate îmbunătăți performanța lor la locul de muncă.

În plus, tichetele cadou pot fi o sursă de economii. De exemplu, dacă există o colaborare între companie și o sală de fitness sau chiar cu o rețea medicală, angajatorii pot obține și acorda ulterior discount-uri sau alte beneficii pentru angajații care folosesc cardurile cadou.

De ce să optezi pentru carduri de tichete cadou pentru compania ta?

  • Flexibilitate: oferă angajaților libertatea de a-și alege locul unde vor folosi cardul, ajutându-i să își gestioneze cheltuielile într-un mod eficient.
  • Motivație: pot fi un instrument prin care angajatorii îi motivează pe cei din echipă. Aceștia vor simți că sunt apreciați, iar compania caută să le vină în ajutor cu bonusuri.
  • Simplitate: sunt ușor de utilizat și nu necesită un proces complicat de emitere sau gestionare.
  • Fără taxe suplimentare: nu sunt considerate venituri impozabile, ceea ce înseamnă că angajații nu trebuie să plătească taxe suplimentare pentru a le obține sau utiliza.
  • Îmbunătățirea productivității: angajații care beneficiază de astfel de carduri, vor putea să își gestioneze mai eficient costurile lunare, fiind totodată mai motivați și productivi la job.
  • Încredere: numeroase companii au optat deja în ultimii ani pentru acordarea acestor carduri de tichete cadou, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

În concluzie, cardurile de tichete cadou sunt soluția care vine în ajutorul angajatorului, dar și a angajatului. Acestea asigură flexibilitate, economie, motivație și reduc costurile de diferite tipuri. Dacă sunt utilizate în mod corespunzător, tichetele cadou pot fi o parte importantă a pachetului de beneficii de la locul de muncă, contribuind la o atmosferă pozitivă în echipă.

Sursa foto: pexels.com