De ce sa faci videochat?

Viata la care adesea visezi implica un job de viitor, bine platit, cu castiguri care stimuleaza si care se pot obtine chiar si cand nu ai experienta in domeniu. Cu toate ca situatia economica din prezent nu ofera prea multe astfel de sanse, exista un domeniu ce poate fi privit ca sansa unui job stabil sau de viitor pentru orice persoana care isi doreste o viata fara griji financiare, cu oportunitati de dezvoltare personala si program flexibil.

Viata la care adesea visezi implica un job de viitor, bine platit, cu castiguri care stimuleaza si care se pot obtine chiar si cand nu ai experienta in domeniu. Cu toate ca situatia economica din prezent nu ofera prea multe astfel de sanse, exista un domeniu ce poate fi privit ca sansa unui job stabil sau de viitor pentru orice persoana care isi doreste o viata fara griji financiare, cu oportunitati de dezvoltare personala si program flexibil.

Fie ca esti la facultate sau tocmai ai terminat-o, fie ca te afli in cautarea unui loc de munca potrivit nevoilor si dorintelor tale, poti lua oricand in calcul unul dintre domeniile in plina ascensiune: videochatul. Pe langa faptul ca vei lucra intr-un mediu placut si relaxant, alegand sa faci parte din echipa unui studio videochat profesionist ai sansa de a atinge venituri peste asteptari intr-o perioada de timp relativ scurta. Exista multe motive pentru care nu trebuie sa spui ‘’Nu’’ unui job in industria videochatului. Noi iti prezentam doar cateva dintre ele:

Independenta financiara

Chiar si in lipsa experientei, un model de videochat se poate bucura de castiguri mai mult decat decente. Spre exemplu, o angajare intr-un studio de videochat asa cum este Dolls Studio, un model incepator poate castiga in primele 1 – 3 luni sume cuprinse intre 600$ si 1.500$, ceea ce inseamna cu mult peste salariul mediu pe economie . Experienta nu conteaza, ci mai degraba dorinta de a excela. Odata ce ti-ai intrat in ritm, instruita fiind in cadrul studioului de videochat, castigurile tale vor incepe sa creasca simtitor, de la o saptamana la alta.

Modelul mediu poate castiga in primele 3 – 6 luni aproximativ 1500$ – 3000$ lunar, in timp ce modelul avansat poate atinge praguri de 3000$ – 7000$ lunar in primele 6 – 12 luni. Vorbim asadar de salarii care depasesc de zeci de ori salariul mediu pe economie in Romania. In plus, poti avea parte de comisioane insemnate si bonusuri atractive inca din primele tale luni de activitate, ceea ce iti poate genera castiguri foarte mari, mai ales pentru aceasta perioada in care pandemia a facut deja furori la nivel economic.

Job stabil, pentru un viitor stralucit

Nimanui nu ii place sa isi schimbe jobul o data la cateva luni. Cu totii ne dorim ca locul de munca la care aspiram sa fie unul de viitor, sa inspire stabilitate si sa ne garanteze independenta financiara atat de necesara.  Jobul de model de videochat s-a dovedit a fi cel mai stabil, mai ales pe timp de pandemie, cand asistam la o dezvoltare a tehnologiei. Sute de milioane de oameni apeleaza la serviciile de videochat fie din curiozitate, din nevoia de a interactiona cu cineva, dar si datorita timpului mai mare petrecut online care le permite sa-si satisfaca nevoia de socializare.

Aceasta necesitate nu va disparea prea curand, ceea ce ne confirma faptul ca videochatul reprezinta o alegere foarte inspirata atunci cand vine vorba de alegerea unui job stabil si de viitor, intr-un cadru de munca legal, urmat de venituri substantiale si bonusuri constante si variate. Mai mult decat atat, nu exista restrictii de varsta atunci cand vine vorba despre videochat, cu conditia ca orice viitor model sa aiba varsta de 18 ani implinita. Prin urmare, daca esti la facultate sau tocmai ai terminat-o si nu iti gasesti un loc de munca potrivit nevoilor tale, poti privi videochatul ca o optiune potrivita pentru tine.

Dezvoltare pe plan personal

Dezvoltarea pe plan profesional conferita de jobul de model videochat te ajuta sa cresti nu doar ca model, ci ca si om.  Odata cu dezvoltarea tehnologiei s-a dezvoltat intr-un ritm alert si industria videochatului, care a venit cu schimbari si imbunatatiri pentru angajatele sale, oferind conditii de munca la cele mai inalte standarde. In prezent, au crescut pretentiile platformelor, ale utilizatorilor, dar si ale modelelor, care opteaza pentru sedii care sa le ofere cele mai bune conditii de munca.

Cadrul legal de munca, consilierea profesionala, styling-ul profesional si desigur, confidentialitatea absoluta primeaza. La Dolls Studio, videochatul ca job full time iti poate asigura un viitor lipsit de griji, cu atat mai mult cu cat perioada initiala de training oferita in cadrul studioului va contribui la imbunatatirea abilitatilor de comunicare, respectiv, la imbunatatirea cunostintelor de limba engleza si a tehnicilor de conversatie si seductie care te vor ajuta sa te prezinti impecabil atat in fata camerei, cat si la orice eveniment din viata personala.