De ce să faci cumpărături de alimente proaspete și produse de băcănie pe AlimenteAcasa.ro

Ce punem pe masă în ultima vreme este o preocupare din ce în ce mai des întâlnită în rândul tuturor. Și asta deoarece accentul s-a mutat și pe alte culturi gastronomice, așa cum ar fi bucătăria italiană, de exemplu. Preparatele de aici se numără printre cele mai delicioase și cerute în restaurante sau băcănii.

Un loc de unde se pot face cumpărături de produse purtând marca prospețimii, dar și savorii italienești este magazinul online AlimenteAcasă.ro. Cu ce vine acesta nou pe piața de profil, descoperim din rândurile ce urmează.

Ingrediente de top, bio, vegan și fără gluten

Clienții preocupați de sănătate, dar și de menținerea siluetei vor găsi aici doar ingrediente de top, multe made in Italy. Produse bio, vegane, dar și fără gluten de o calitate fără egal, la prețuri excelente, multe provenind de la producătorii italieni.

De la specialități gourmet, produse, sosuri și creme până la produse gata preparate, aici pe AlimenteAcasa.ro, ofertele sunt nelimitate. Oricine se poate bucura de aceste oferte, de legumele și fructele proaspete, dar și de produsele de băcănie.

Nu doar atât, dar și industria HoReCa poate beneficia din plin de aceste oferte. Ingredientele din Italia pot fi utilizate ca și materii prime în bucătăriile profesionale ale restaurantelor. Pe de altă parte, aceste produse calitative se pot regăsi și pe rafturile băcăniilor, pentru a satisface gusturile clienților exigenți.

Produse made in Italy, la prețuri competitive

Atât pentru clienții individuali, dar și pentru cei care activează în HoReCa, aceste produse sunt preferate. Mai mult chiar, cei din urmă pot avea acces la prețuri și discounturi mai mici, cumpărând aceste produse de pe AlimenteAcasa.ro. Livrarea cu prioritate este asigurată, pentru a nu se întrerupe fluxul restaurantelor care se aprovizionează de aici. De asemenea, cei din HoReCa beneficiază și de produse oferite special pentru degustări, dar și de alte facilități.

De o calitate ireproșabilă și un gust tipic, produsele italienești încântă papilele gustative. Vorbim aici de faimoasele paste, dar și de măsline, sosuri sau diferite tipuri de condimente, acestea nu lasă pe nimeni indiferent. Uleiul de măsline este renumit pentru calitățile sale, la fel și dulciurile de patiserie. La desert, o cafea bună sau o înghețată savuroasă, iar ca răcoritoare apele tonice sau berile artizanale, vor fi de top.

Produse gata preparate și pachete gustări

Pentru persoanele care duc o viață activă, dar își doresc totuși o alimentație sănătoasă, s-a găsit soluția. Ei pot recurge la produsele gata preparate, care au nevoie de încălzire la cuptor. Acestea vin gata pregătite și porționate de tipul risotto cu sparanghel sau lasagna cu legume. Aceste delicatese cu specific italian au nevoie doar să fie încălzite și iată că e gata o masă delicioasă.

Pachetele cu gustări pot fi folosite la micul dejun, dar și oricând în timpul zilei. Sunt specificate gramajele, dar și dacă produsul este cu sau fără gluten, sare etc.

Comenzi se pot face doar accesând pagina oficială AlimenteAcasa.ro.

Sursa foto: AlimenteAcasa.ro

Contact: contact@alimenteacasa.ro