Clinica Hereditas – locul unde îți poți încredința sănătatea pe mâna specialiștilor

Dacă suferi de vreo afecțiune, te confrunți cu vreo boală sau ai nevoie să îți faci un control de rutină, însă nu știi ce clinică să alegi, Hereditas te așteaptă cu unele dintre cele mai bune servicii medicale! Clinica are locație în Suceava și pune la dispoziția tuturor pacienților servicii de top, împreună cu un mediu excelent, curat și la înalte standarde. Te poți bucura de toată grija personalului medical, de o îndrumare corectă către o viață sănătoasă și – nu în ultimul rând – de tratamente personalizate pentru nevoile tale.

Afla mai multe despre o clinica recuperare Suceava! Beneficiezi de servicii medicale variate, pentru nevoile fiecăruia.

Prin reabilitarea medicală, numită și recuperare medicală, se pot aduce îmbunătățiri mai multor afecțiuni. Acestea fac parte din 3 mari categorii, respectiv afecțiunile neurologice, reumatice, ortopedice și/sau posttraumatice. Recuperarea medicală utilizează mai multe tratamente fizice, fiind parte a terapiei, care se folosesc de hidroterapie, termoterapie, electroterapie, masoterapie, kinetoterapie, ergoterapie, pneumoterapie și terapie cu inhalații. Toate acestea le găsești în cadrul clinicii Hereditas, acolo unde nevoile tale sunt puse pe primul loc. Ai parte de tot sprijinul personalului medical, cât și de tratamente eficiente și un tratament corect.

Clinica Hereditas se poate mândri cu o echipă de medici profesioniști, bine pregătiți. Aceștia acordă o deosebită atenție pacienților și felului în care aceștia se simt. Serviciile medicale sunt eficiente, iar îndrumarea pentru planul de tratament, dar și pentru un stil de viață sănătos se face în mod corect. Totul se petrece într-un ambient plăcut și discreție maximă. Echipa de medici și asistenți este una devotată, oferind respect pentru pacienți și sănătatea lor.

Servicii complete pentru diferite afecțiuni

În cadrul acestei clinici beneficiezi de mai multe servicii pentru nevoile tale. Poți opta pentru diverse tratamente, pentru prevenirea acestora, cât și pentru controale de rutină sau menținerea sub control a anumitor probleme. Specialiștii de la clinica Hereditas sunt gata să te ajute cu tot ceea ce este necesar pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, cât și pentru a te bucura de menținerea unui organism tânăr și sănătos.

Serviciile pentru care poți opta au în vedere alergologia, bazin de recuperare medicală, camera hiperbară, centru de permanență pentru medicina de familie, chirurgia plastică, dermato-venerologia, chirurgia vasculară, cardiologia, ecografia, gastroenterologia, ginecologia, endocrinologia, medicina de familie, nutriția, medicina internă, ortopedia, neurologia, ORL, pediatrie, recuperare, fotoliu Emsella sau urologia. În funcție de nevoi, poți descoperi toate detaliile despre fiecare serviciu în parte și unde se aplică, pentru a te putea programa corespunzător.

Toate informațiile la dispoziția ta

Clinica Hereditas le oferă tuturor pacienților detalii despre fiecare serviciu în parte. Acest lucru te va ajuta să descoperi care este problema ta, cât și ce tip de serviciu îi este corespunzător. În acest fel, te poți programa direct pe site la tipul de serviciu care se încadrează nevoilor tale.

Clinica poate fi contactată la numărul de telefon de pe site, prin formularul de contact sau la adresa de e-mail office@clinica-hereditas.ro. Programările pot fi efectuate online de asemenea.