CHROOT anunță rezultatele uptime-ului pentru anul 2023

București, România – CHROOT, un lider în furnizarea de servicii de găzduire web securizate și soluții tehnologice avansate, este mândru să anunțe rezultatele uptime-ului pentru anul 2023, inclusiv intreruperile programate. Conform statisticilor publice obținute prin uptimerobot.com și disponibile la adresa status.chroot.ro, am înregistrat un uptime mediu de 99.941% pentru întregul an, depășind cu mult uptime-ul minim garantat anual de 99.9%.

CHROOT se dedică asigurării calității și fiabilității serviciilor noastre de gazduire web, și statisticile de uptime pentru anul 2023, care includ și intreruperile programate, sunt o dovadă concretă a acestui angajament.

Uptime-ul pentru fiecare lună din anul 2023 este următorul:

– Ianuarie: 100%

– Februarie: 100%

– Martie: 100%

– Aprilie: 99.991%

– Mai: 99.985%

– Iunie: 99.973%

– Iulie: 100%

– August: 99.996%

– Septembrie: 99.977%

– Octombrie: 99.998%

– Noiembrie: 99.685%

– Decembrie: 99.98%

Inclusiv intreruperile programate au fost luate în considerare în calculul uptime-ului, subliniind angajamentul nostru pentru transparență și pentru a oferi o imagine realistă a performanței serviciilor noastre.

Investiții în infrastructură și tehnologie

Pentru a asigura un uptime înalt, CHROOT a investit constant în infrastructură și tehnologie de vârf. Avem o rețea redundantă și conexiuni la Internet Exchange-urile RoNIX, InterLAN și parteneri de încredere precum iNES, M247 și DIGI. Aceste investiții ne permit să oferim viteze de transfer de date rapide și să minimizăm întârzierile, ceea ce se traduce în experiențe web mai bune pentru vizitatorii site-urilor găzduite la noi.

Angajamentul față de calitate

CHROOT este cunoscută pentru angajamentul său față de calitate. Echipa noastră de tehnicieni calificați monitorizează și întreține în mod constant infrastructura și serverele noastre. Cu cele mai recente tehnologii hardware și software, suntem în măsură să oferim performanță optimă și securitate de încredere.

Parteneriatul cu clienții noștri

Suntem conștienți de faptul că uptime-ul înalt și fiabilitatea sunt esențiale pentru succesul afacerilor online. CHROOT este mai mult decât un furnizor de servicii – suntem un partener de încredere pentru clienții noștri. Lucrăm îndeaproape cu fiecare client pentru a înțelege nevoile lor specifice și pentru a oferi soluții personalizate de găzduire web.

În încheiere, CHROOT se mândrește cu rezultatele impresionante ale uptime-ului pentru anul 2023, inclusiv intreruperile programate. Cu un uptime mediu de 99.941%, am depășit cu mult standardul minim garantat anual de 99.9%. Aceste cifre demonstrează angajamentul nostru pentru calitate și fiabilitate și reafirmă poziția noastră de lider în industria de găzduire web din România.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice de găzduire web, vă rugăm să ne contactați vizitați site-ul nostru la adresa www.chroot.ro.

Despre CHROOT:

Chroot România este un furnizor de servicii de găzduire web și soluții tehnologice cu sediul în București, România. Cu o infrastructură de încredere și conexiuni la Internet Exchange-urile RoNIX și InterLAN, CHROOT oferă uptime înalt și servicii de calitate pentru clienții săi.

CHROOT este marcă înregistrată a Chroot Network SRL