Ce trebuie sa stii cand angajezi o firma de contabilitate in Bucuresti
Ce trebuie sa stii cand angajezi o firma de contabilitate in Bucuresti

Ce trebuie să știi când angajezi o firmă de contabilitate în București

Alegerea unei firme de contabilitate poate fi o sarcină dificilă, dar importantă. Există câțiva factori pe care trebuie să îi iei în considerare pentru a te asigura că vei alege o firmă potrivită. Să explorăm câteva beneficii ale unei firme de contabilitate comparativ cu un contabil intern, pentru a-ți oferi mai multă claritate.

Când alegi o firma de contabilitate, este esențial să alegi una de încredere. O firmă contabilă de încredere îți va oferi servicii profesionale și de calitate, eliminând stresul și riscurile asociate activităților contabile.

Dezavantajul angajarii unui contabil intern

Deși un contabil intern îți permite să ai mai mult control asupra activității contabile a firmei tale, acesta nu este pretabil pentru o firmă mică sau nou înființată. Angajarea unui contabil intern implică costuri mari, pe lângă salariu și taxele aferente. Asigurarea unui birou de lucru, a echipamentelor IT și licențelor necesare pentru soft-urile de contabilitate, toate acestea cumulate scad eficiența profitabilității firmei tale.

De asemenea, un contabil intern nu poate întotdeauna gestiona o perioadă încărcată de muncă, iar expertiza contabilă a acestuia poate fi limitată. Nu trebuie uitat faptul că un contabil intern are și dreptul la concediu plătit, ceea ce poate afecta activitatea contabilă a companiei.

Avantajele externalizării cu o firmă de contabilitate

Dacă optezi pentru o firma de contabilitate, vei beneficia de costuri mult mai mici față de angajarea unui contabil intern, deoarece plătești un abonament lunar predictibil și deduci aceste cheltuieli.

Firma noastră de contabilitate din București se remarcă prin experiența și portofoliul de firme avute. Cu peste 10 ani de experiență, echipa noastră de experți contabili vă stă la dispoziție și vă oferă suport în toate aspectele contabile.

Avantajele colaborării cu noi:

  • Factura emisa de noi este deductibila in totalitate;
  • Flexibilitate în relația cu experții noștri contabili în schimbul de documente
  • Nu mai cheltuiti bani si timp – eliminați costurile cu spatiu, mobilier, calculatoare, licente de programe de contabilitate.
  • Evitati amenzile si penalitatile ce pot surveni din lipsa de profesionalism a unui angajat intern, de care sunteti total responsabil.
  • Suntem de încredere. Beneficiati de asistenta noastra permanenta in cazul controalelor financiare.

Câștigați timp și concentrați-vă asupra afacerii dumneavoastră. Firma noastră de contabilitate are o echipă de experți contabili care stau la dispoziția dumneavoastră.

Alegerea unei firme de contabilitate poate fi o sarcină dificilă, dar importantă. O firmă contabilă de încredere îți va oferi servicii profesionale și de calitate, permitându-ți să te concentrezi asupra afacerii tale.