Ce este perna pentru șezut Suporto?

Durerile de coccis, sau coccidinia, reprezintă o afecțiune des întâlnită în prezent și se manifestă prin sensibilitate în zona coccisului în special atunci când stai așezat, fie că ești la birou sau în mașină.

Suporto, o companie din Cluj-Napoca ce se ocupă cu comercializarea pernelor ortopedice, vine cu soluția acestei probleme: Perna pentru Șezut.

Suporto știe cum este să nu te poți bucura de plăcerile simple ale vieții, cum ar fi să nu poți călători cu mașina sau să lucrezi neîntrerupt la locul de muncă, fiind întrerupt constant de dureri. Cititnd în continuare articolul, vei afla mai multe despre perna pentru șezut de la Suporto și cum aceasta îți poate ușura viața.

Ce beneficii are perna?

Perna pentru șezut pe scaun este concepută special pentru persoanele ce stau așezate un timp îndelungat și doresc să amelioreze durerile de coccis sau chiar să le prevină. Fie că muncești stând așezat pe scaun sau ești șofer pe curse lungi, această perna îți poate face viața mai ușoară.

Perna ortopedică este fabricată din spumă cu memorie de înaltă calitate, care rezistă în timp și își păstrează proprietățile speciale. Datorită spumei cu memorie, poți sta confortabil pe scaun fără a mai fi deranjat de dureri o dată la 15-20 de minute.

De asemenena, perna previne și ameliorează durerile de hemoroizielimină radical presiunea de pe coloana vertebrală și distribuie greutatea corpului în mod egal pe toată suprafața pernei.

Încredere și profesionalism

Cu siguranță că poți avea încredere în Suporto și în produsele sale, deoarece ei colaborează cu 30 de fizioterapeuți și specialiști în recuperare medicală, bucurându-se de încrederea și expertiza medicilor pentru a îmbunătăți constant produsele și a se asigura că satisfac nevoile clienților.

Testează Perna pentru Șezut Suporto și convinge-te că este un produs indispensabil în viața ta! Iar dacă acesta nu se potrivește nevoilor tale, ai 60 de zile la dispoziție să îl returnezi absolut gratuit!

Iar pe final vom reitera beneficiile unei perne pentru șezut pe scaun:

  • Menține o postură corectă;
  • Ameliorează durerile de coccis și hemoroizii;
  • Oferă susținere pentru coloana vertebrală;
  • Te ajută să lucrezi și să
  • călătorești în confort.