placeholder

Cauti electrician autorizat in orasul tau? Prolist.ro te poate ajuta!

Cauti un electrician bun pentru a te ajuta sa iti termini instalatia electrica din noua ta casa? Atunci viziteaza platforma Prolist.ro pentru a gasi electricianul potrivit pentru tine!

Cauti un electrician bun pentru a te ajuta sa iti termini instalatia electrica din noua ta casa? Atunci viziteaza platforma Prolist.ro pentru a gasi electricianul potrivit pentru tine!

Ce este Prolist.ro?

Platforma Prolist a fost conceputa drept raspuns la necesitatea populatiei de a gasi un meserias profesionist, care sa puna la dispozitie servicii indispensabile pentru orice gospodarie. In acest sens, s-a analizat piata serviciilor si s-au constatat nevoile reale ale populatiei, astfel platforma are ca si scop principal aducerea la dispozitia utilizatorilor, cei mai buni si eficienti meseriasi. 

Pe o piata in dezvoltare unde doar companiile mari sunt remarcate online, Prolist doreste sa promoveze serviciile locale. In secolul vitezei si al tehnologiei, cand suntem la un click distanta de orice informatie, este esential ca orcarui meserias sau oricarei firme sa i se prezinte avantajul de a beneficia de promovare si expunere online. In prezent meseriasii depun un efort considerabil de a se promova in mediul online pentru a atrage clienti si a creste vizibilitatea serviciilor oferite. 

Acest efort este atat unul financiar, cat si unul in care se investesc si alte multe resurse, iar datorita acestor nevoi a aparut platforma Prolist, care doreste sa vina in intampinarea necesitatii pietei.

Cati electricieni sunt inscrisi pe platforma Prolist?

In prezent pe platforma Prolist sunt inscrisi peste 2500 de membrii, iar din fiecare judet al tarii este inscris cel putin un electrician, care te poate ajuta sa iti finalizezi lucrarea din propria gospodarie, cu succes. 

Daca citesti acest articol si esti un mester priceput si ai nevoie de mai multe lucrari, te poti inscrie gratuit pe platforma Prolist, unde iti poti personaliza dupa bunul tau plac pagina de prezentare. 

Va invit sa aflati de ce ar trebuii sa tineti cont atunci cand alegeti un electrician, in functie de lucarea pe care o aveti de executat.

Sfaturi despre electricieni

  1. Electricianul potrivit te va ajuta sa iti faci necesarul si iti va prezenta care sunt sarcinile pe care trebuie sa le indeplineasca. Comunicarea dintre dvs si acesta este foarte importanta, deoarece daca totul e pus la punct, timpul de executie a lucrarii poate sa fie mai scazut si eficienta lucrarii sa fie cea pe care o asteptati. 
  2. Un electrician profesionist trebuie sa aiba propriile sale scule, care il vor ajuta sa duca lucrarea la bun sfarsit, pe langa asta trebuie sa iti poata prezenta costurile si timpul de executie a lucrarii. Daca pretul este unul destul de mic, trebuie sa il evitati deoarece acesta, cu siguranta este lipsit de experienta.
  3. Acesta trebuie sa aiba calificare in domeniu, sa fie autorizat ANRE si sa cunoasca toate reglementarile si codurile electrice locale, sa cunoasca si sa inteleaga corect sistemele electrice. 
  4. Fiecare electrician profesionist si responsabil, la finalul lucrarii trebuie sa iti dea un certificat de garantie al lucrarii, dar si un certificat care atesta ca manopera s-a realizat conform normelor si reglementarilor in vigoare. Este important sa ti cont de aceste doua certificate in cazul in care ai de gand sa vinzi proprietatea. 


Asadar, ai aflat care este rolul si scopul platformei Prolist, nu mai ezita si devino si tu membru, acest serviciu este gratuit. Mesterul tau se afla la un click distanta de ati prelua chiar acum lucrarea. Alegerea celui mai bun electrician este foarte importanta pentru siguranta si confortul tau, tine cont de sfaturile pe care ti le-am prezentat mai sus. Te asteptam pe platforma!