Ai nevoie de o schela doar pentru o singura lucrare si nu vrei sa o achizitionezi? Apeleaza cu incredere la serviciile de inchiriat schele

Toata lumea stie ca, in general, daca avem de realizat lucrari exterioare avem nevoie de o schela. Aceasta are rolul de a ii ajuta pe muncitori sa ajunga mult mai usor la etajele superioare si, de asemenea, ofera o mai mare siguranta decat alte metode din trecut. Cu toate acestea, nu toate persoanele fizice care executa lucrari detin o schela. Acesta este si motivul pentru care au aparut serviciile care pot sa ofere o schela de inchiriat.

Fie ca realizezi lucrari pe cont propriu pentru alte persoane, sau ai de realizat o lucrare la propria casa, probabil te-ai lovit de inaltimi la care e greu sa ajungi cu scari sau scaune. Din aceasta cauza, te-ai gandit probabil ca o schela ti-ar fi de folos, dar numarul de lucrari pe care trebuie sa le realizezi intr-un an nu este atat de avantajos incat sa merite sa achizitionezi o schela. In continuare, iti vom prezenta tipurile de schela de inchiriat intalnite si, speram noi, munca ta va fi una mai usoara.

Ce tipuri de schele ofera serviciile de inchirieri schele?

Daca avem nevoie de o schela de inchiriat, cel mai bine este sa mergem la firme cunoscute, firme ce lucreaza in acest domeniu, sau firme ce se ocupa de producerea materialelor necesare in domeniul constructiilor. Avem aceasta recomandare deoarece stim ca aceste firme garanteaza siguranta produselor, iar fiecare dintre noi doreste sa lucreze intr-un mediu cat se poate sigur pentru ca orice accident sa fie prevenit.

Schelele cele mai cautate pentru inchiriere sunt schelele mobile si cele interioare. Acest lucru era de asteptat, deoarece firmele ce executa lucrari exterioare pentru cladirile foarte mari sunt in general firme specializate ce detin propriile schele fixe. Schelele mobile sunt in general utilizate pentru lucrari la fatadele caselor. Acestea au avantajul flexibilitatii mutarii, asamblarea nefiind necesara de fiecare data cand vrem sa mutam schela, lucru ce este apreciat de persoanele care lucreaza fara o echipa. Pe cealalta parte, schelele interioare sunt utilizate la lucrarile din interiorul caselor, in general in acele incaperi in care inaltimea tavanului este mai mare de doi metri.

Avantajele acestor servicii

Desi majoritatea avantajelor au fost deja prezentate, vom aminti doar principalul avantaj si caror persoane le vine acesta in ajutor. Aceste servicii sar in ajutorul acelor persoane ce nu au o echipa mare in spate sau care lucreaza pe cont propriu, astfel lucrarile lor nefiind multe la numar si nici de mari dimensiuni. Acestea sunt principalele motive pentru care persoanele mentionate nu ar fi deloc avantajate daca ar achizitiona o schela, din cauza numarului scazut de lucrari.

Daca sunteti in cautarea unor schele, fie de inchiriat, fie de cumparat, alegeti lucinvest.ro

Daca lucrati in domeniul constructiilor si va lipseste unul din produsele esentiale, schela, va invitam sa consultati site-ul lucinvest.ro. Acestia comercializeaza toate tipurile de schele necesare lucrarilor la cladiri de pana la 50 de metri. Fie ca va doriti o schela de inchiriat, vreti sa achizitionati una, ori sunteti interesati de vanzare popi metalici, aici veti gasi produse complete, de top, si accesorii pentru acestea.

Date de contact:

Telefon: 0745.410.817

E-mail: office@lucinvest.ro

Depozit Buzau: DN2-E85 nr. 79, Loc. Gura Calnaului, Jud. Buzau

Depozit Bucuresti: Sos. Oltenitei nr. 181, Popesti-Leordeni, Ilfov, Fosta Fabrica Danubiana