Advantix pentru caini – tine puricii, capusele si tantarii la distanta!

Paraziții precum puricii, căpușele, păduchii și insectele zburătoare sunt mai mult decât o simplă pacoste pentru noi si pentru prietenii nostri necuvantatori. Acești “intrusi” pot provoca reacții alergice și dermatite, pot duce la infecții bacteriene secundare. Mai mult decat atat, acestia pot chiar transmite boli și alți paraziți!

Descopera Advantix pentru câini, acum la promotie – o gama de produse de tip antiparazitar extern ce ucide puricii și căpușele la contact, ceea ce înseamnă că acestea nu trebuie să-ți muște câinele pentru a fi afectate de ingredientele active. Advantix respinge, de asemenea, căpușele, țânțarii, muștele. Disponibil ca un tratament simplu (rezistent la apă) pentru câini de toate dimensiunile și pui de la șapte săptămâni, Advantix este soluția simplă pentru a-ti menține animalul în siguranță in aceasta vara, cand petrecem mai mult timp in natura.

Patru motive pentru a alege Advantix

  1. Protejează câinii de purici, căpușe, țânțari, muște și păduchi si alte insecte
  2. Omoară puricii și căpușele la contact, astfel încât aceștia nu mai trebuie să-ți muște câinele
  3. Alungă căpușele, inclusiv căpușa mortală ce cauzeaza paralizie
  4. Eficace chiar și atunci când câinele se udă .

Cum functioneaza?

Advantix conține două ingrediente active principale numite imidacloprid și permetrină care acționează în combinație împotriva puricilor, căpușelor, țânțarilor, păduchilor și altor insecte. Tratamentul este administrat ca un simplu tratament “pe loc”. Advantix rămâne eficient chiar și atunci când câinele se udă cu apa. Atentie: Advantix nu este potrivit pentru pisici și ar trebui utilizat mereu numai la câini.

Este usor de aplicat! Scoateti pipeta cu doza unica din pachetul protector achizitionat. Tineti pipeta cu doza unica in pozitie verticala, scoateti capacul, si cu ajutorul acestuia perforati pipeta. Trasati “o carare” in parul animalului intre omoplati si eliberati continutul pipetei pe piele, fara a se varsa. Puneti varful pipetei cu doza unica pe piele si presati pipeta de mai multe ori pentru a goli continutul direct pe piele in mai multe locuri pe spate, ori conform instructiunilor fiecarui produs (ales in functie de greutatea animalului – de la mai putin de 4 kg pana la 60 de kg). 

Cu ce se diferentiaza aceste produse de alte marci de pe piata?

Fiind un tratament local, Advantix se aplică pe pielea câinelui și ucide puricii și căpușele direct in momentul “contactului”. Aceste produse resping inclusiv căpușele cele mai periculoase tipuri de căpușe. Alte medicamentele pentru purici și căpușe, ce se administreaza oral, cer urmatorul scenariu – paraziții trebuie să muște câinele pentru a fi expus substantelor ce ajung in sângele câinelui, înainte de a fi omorâți. In mod diferit, Advantix ucide puricii și căpușele fără a fi nevoie de o “masă” de sânge, reducând iritarea și riscul de transmitere a bolilor și paraziților la câine.