Vrei sa petreci un sejur perfect la mare. Iată 4 locații de top ce merită atenția ta.

Dacă în anul anterior ai fost obligat să îţi revizuieşti opţiunile în ceea ce priveşte cazarea, anul acesta te poţi bucura de cele mai impresionate pachete de vacanţă.

Pentru turiştii care caută cazare pe litoralul românesc, pensiunile şi hotelurile de aici au creat pachete speciale astfel încât anul acesta concediul tău să fie cu adevărat impresionant. 

Apartamente Gala Residence pe Litoralul Românesc

Apartamentele Gala Residence din Eforie Nord reprezintă una dintre cele mai interesante soluţii pentru cei care vor confort ridicat într-o zonă perfectă. Panorama poate fi integrală la mare sau parţială în funcţie de opţiuni. Aceste apartamente sunt incluse într-un ansamblu rezidenţial cu finisaje moderne şi dotări, cu balcoane de sticlă şi cu o vedere excepţională spre mare. Poţi opta aici atât pentru apartamente cu 2 camere cât şi cu trei camere, în funcţie de grupul cu care călătoreşti.

Pentru cei ce aleg cazare la apartamentele in regim hotelier Gala Residence, se pune la dispozitie si o plaja privata cu sezlonguri gratuite, pe toate perioada sejurului, plaja ce se afla la maxim 3 minute de locatie.

Pe situl www.cazarepelitoral.ro gasesti oferta completa atat pentru apartamente Gala Residence cat si pentru celelalte oferte mai jos mentionate din statiunea Eforie Nord.

Vila Adriano din Eforie Nord

Vila Adriano este situată pe plajă şi oferă imagini superbe atât pentru lac cât şi pentru mare. Vila a fost renovată integral şi este ideală pentru un sejur la mare în care să te simţi bine şi să te bucuri de cele mai bune condiţii. Această vilă este una dintre cele mai căutate de pe plaja din Eforie Nord. Unitatea este complet nouă şi a fost amenajată special pentru a respecta cele mai înalte standarde. Amplasarea într-o zonă liniştită este cea care face ca turiştii să se relaxeze.

Vila Ryanna Beach din Eforie Nord

Această vilă are cele mai interesante oferte speciale litoral şi şi-a încântat turiştii încă de când şi-a deschis pentru prima dată porţile. Pentru că se bazează pe o echipă de specialişti cu o vastă experienţă în domeniu, vila oferă condiţii de cazare excelente, dar şi facilităţi la standarde foarte înalte.

Hotel Arta în Eforie Nord

Hotel Arta reprezintă cea mai bună alegere pentru turiştii care au nevoie de cazare într-o zonă liniştită, dar apropiată de centrul staţiunii şi care să le faciliteze accesul spre toate obiectivele turistice ale zonei, dar şi spre cea mai căutată plaja. Atunci când cauţi cele mai bune oferte staţiuni vei descoperi că această vilă este una dintre cele mai recomandate de turişti. Vila Artă este situată la doar 3 minute de plaja Belona, locul în care numeroşi turişti aleg să se relaxeze şi să se distreze în fiecare an.

Acestea sunt doar câteva exemple de oferte speciale pe care le poţi găsi anul acesta la mare, însă lista este cu siguranţă mult mai lungă şi poate fi găsită cu ajutorul partenerilor de încredere.