Vrei să dai un boost afacerii tale? Alege Servicii SEO București!

            Simți că afacerea ta a stagnat și nu se mai dezvoltă corespunzător? Atunci alege să colaborezi cu o agenție SEO România precum a noastră. Cu o experiență acumulată în mulți ani în care am ajutat afaceri și o întreagă echipă de experți în domeniu, îți vom veni în ajutor cu orice ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți afacerea. Noi avem soluția pentru businessul tău!

Cine suntem noi?

            Noi suntem o agenție SEO România, cu ani de experiență în spate, dornici să te ajutăm pe tine și afacerea ta. În ultimii ani dezvoltarea marketing-ului sigital a luat amploare, iar acum foarte multe businessuri se regăsesc în dificultatea de a se mai dezvolta. Agenția noastră de SEO are ca și statistici:

 • peste 120 de clienți mulțumiți
 • peste 100 de branduri create
 • peste 12000 de pagini optimizate
 • peste 400 de articole scrise lunar
 • nu în ultimul rând, peste 50 de ani de experiență în domeniu.

            Așadar, dacă cauți o echipă dedicată care să se ocupe de afacerea ta, să o îmbunătățească exponențial și să o dezvolte pe termen lung, Agenție SEO București este răspunsul la problema ta!

            Fie că ești antreprenor cu experiență sau doar la început de drum, serviciile unei agenții SEO te vor ajuta cu siguranță. Este esențial ca încă de la începutul unei afaceri să beneficiezi de astfel de servicii, deoarece doar în acest fel vei asigura o creștere organică și eficientă a businessului tău.

Serviciile de optimizare SEO:

         Serviciile de optimizare SEO oferite de agenția noastră sunt de 2 feluri: SEO on page și SEO off page. Seo on page se referă la toate îmbunătățirile aduse strict site-ului în sine, adică atât optimizări tehnice cât și de conținut. Optimizările SEO off page sunt promovările și toate serviciile aplicate înafara site-ului tău, cu scopul de a aduce cât mai mulți clienți și de a-ți face afacerea cunoscută.

            Pentru niște rezultate bune este nevoie să se aplice ambele tipuri de optimizări. Pentru a determina mai exact de ce optimizări ai nevoie, experții noștri vor analiza starea tehnică a site-ului, nișa de competiție în care te încadrezi și multe alte aspecte care pot afecta dezvoltarea website-ului. După analiza amănunțită se va stabili un plan, o strategie de acțiune pentru a aborda fiecare problemă în parte.

            Totuși, trebuie să ai în vedere faptul că rezultatele nu vor veni „ peste noapte ” și că este nevoie de timp și de răbdare pentru ca rezultatele să apară. Ne dorim ca tot ceea ce facem să aibă un efect de lună durată, iar din acest motiv îți recomandăm o mentenanță continuă a site-ului chiar și după atingerea scopului dorit.

Opțiunile de abonamente pe care le oferim

            Deși ne place să oferim servicii cât mai personalizate pe necesitățile și dorințele fiecărui client în parte, oferim 3 pachete / abonamente standard care cu siguranță îți vor fi de folos – preturi SEO convenabile.

 1. Abonament Start Up – 180 € / lună
 2. Abonament Advanced – 340 € / lună
 3. Abonament Premium – 480 € / lună.

            Fiecare din aceste 3 abonamente cuprinde o serie de caracteristici și servicii comune, astfel încât singurul lucru care diferă este cantitatea de servicii livrate de noi. O parte din caracteristicile / serviciile cuprinse de cele 3 abonamente sunt:

 • 1 – 2 pagini optimizate ( în funcție de abonament )
 • Meta titluri
 • Meta descrieri
 • Optimizare de imagini
 • Alt text
 • Comunicate de presă
 • Linkuri externe
 • Articole de blog
 • Raport lunar.

Contactează-ne chiar acum!

            Dacă dorești să afli mai multe despre serviciile oferite de noi, te invităm să ne accesezi site-ul sau să ne contactezi oricând! De asemenea, dacă dorești o ofertă personalizată în funcție de un anumit buget sau de anumite necesități, contactează-ne iar noi îți vom face o ofertă de preț.

            Alege să îți pui afacerea în mâinile unor experți în domeniu. Agenția noastră îți va ajuta afacerea să înflorească și să se dezvolte exponențial. Tot ceea ce trebuie să faci tu este să ai încredere și răbdare în acest proces.

            Pentru a ne contacta poți utiliza numărul de telefon sau adresa de email afișate pe site. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să avem o colaborare împreună!