vestiar metalic

„Vestiarul metalic ruginește?“ Iată răspunsul clar al profesioniștilor în domeniu!

Acasă, mobila este aleasă de obicei în funcție de design și de modă. În instituții publice, ramuri industriale sau centre de antrenament sportiv, elementele esențiale devin soliditatea și rezistența în timp. Prin urmare, există o mare cerere pentru diferite modele de vestiar metalic, care îndeplinesc, mai presus de orice altceva, chiar aceste criterii.

Domeniile în care un vestiar metalic se dovedește alegerea corectă

Obiectele de mobilier de acest tip se dovedesc utile în toate sectoarele de activitate în care se poartă o uniformă specială în timpul orelor de program. Astfel procedează medicii, asistenții și infirmierele din spitale și clinici medicale, cadrele militare, agenții de pază, personalul din domeniul construcțiilor sau unii angajați ai centrelor comerciale și restaurantelor.

De asemenea, schimbarea vestimentației este necesară și pentru persoanele care merg să facă sport în săli de fitness sau cluburi profesioniste. Aceste unități trebuie să le pună la dispoziție spațiu unde să își depoziteze hainele de stradă în timp ce se antrenează, pentru ca apoi să revină la ținuta obișnuită.

Instituțiile de învățământ și de cercetare folosesc, la rândul lor, diferite modele de vestiar metalic. Ele sunt ideale pentru profesorii de sport, dar și pentru activitatea desfășurată în laboratoarele de fizică și de chimie. Multe școli pun la dispoziția elevilor un spațiu în care aceștia își depozitează echipamentul sportiv, dar și materiale didactice pe care le folosesc doar la școală, nu și acasă.

vestiar metalic

Pictorii, sculptorii sau fotografii au, de asemenea, nevoie să își depoziteze pensulele, tuburile cu vopsea, dăltițele, aparatele de fotografiat și toate celelalte ustensile caracteristice activității pe care o practică. În plus, și în cazul lor ținuta de lucru este diferită de cea de stradă.

Un vestiar metalic ruginește?

Mobilierul din această categorie este creat special pentru a rezista la șocuri și la diferite condiții de temperatură și umezeală, astfel că durata sa de viață este mult superioară celei a unor obiecte realizate din lemn sau din PAL.

Atenția acordată fiecărui detaliu, începând cu materialele folosite și continuând cu modul în care sunt vopsite și cu aerisirea, exclude posibilitatea deteriorării sau a ruginirii.

Produsele sunt construcții metalice solide, realizate din tablă de oțel de calitatea I, cu o grosime de 0,7 milimetri. Vopsirea electrostatică, realizată prin pulverizare, protejează în mod optim partea exterioară. Pentru o bună aerisire, există fante în partea superioară.

Mai multe modele de vestiar metalic sunt prevăzute cu picioare reglabile, care îndeplinesc funcții multiple. Pe de o parte, cu ajutorul lor poate fi controlată înălțimea produsului, în funcție de necesitățile din diferite perioade. Pe de altă parte, se creează un spațiu liber sub dulap, ceea ce permite curățarea ușoară și evitarea oricărui risc de acumulare a ruginii.

Un alt avantaj de care beneficiază dulapurile metalice constă în siguranța pe care o oferă, datorită multiplelor forme de încuietoare disponibile. Prin urmare, nu există vreun risc de dispariție a hainelor sau articolelor depozitate nici în cazul în care obiectele de mobilier sunt amplasate în holuri sau alte spații prin care trece multă lume.

Alege modelul potrivit de vestiar metalic și nu va trebui să îți faci probleme în legătură cu rugina sau cu rezistența în timp a produsului cumpărat!