URED Group – servicii de găzduire optime pentru afacerea ta

Sediul social este printre principalele aspecte pe care trebuie să le asiguri pentru ca firma ta să funcționeze și să activeze conform prevederilor legale în vigoare. Dacă acest demers se află în continuare pe lista priorităților, află că este mai ușor decât ai crede să îl bifezi și să te poți ocupa în continuare de chestiuni ce țin de dezvoltarea afacerii tale.

URED Group îți oferă posibilitatea de a deține un sediu social în sectorul 1 sau 2 în București pe care să îl poți obține foarte rapid, fără prea multe bătăi de cap!

Care sunt motivele pentru care ai nevoie de un sediu social pentru firma ta?

Legea impune declararea unui spațiu special destinat activității firmei în primul rând pentru ca aceasta să poată fi înființată și mai apoi pentru a putea desfășura activitatea. Va fi utilizat drept adresă oficială a societății la care este transmisă corespondența și la care se vor efectua ședințe și controale dacă este cazul. Lipsa sa atrage sancțiuni contravenționale, dar și riscul de suspendare a activității.

De ce să alegi colaborarea cu URED?

În teorie, orice spațiu poate fi utilizat în acest scop, fie că vorbim de o locuință sau un spațiu de birouri special configurat. Problema apare însă în momentul în care trebuie să obții toate aprobările necesare de la proprietari, vecini și autorități implicate. Pentru a ușura întreg demersul, URED îți pune la dispoziție locuri complexe și moderne, dotate corespunzător, unde să îți poți desfășura activitatea în mod optim, în timp ce respecți legea.

Facilitezi considerabil procesul de găsire a unui sediu perfect pentru firma ta

Poți apela la aceste servicii oricând ai nevoie de un spațiu legal. Fie că abia înființezi o firmă, a expirat contractul actual de închiriere, vrei să te extinzi sau să te muți, opțiunea de găzduire îți este disponibilă oricând. Tot ce trebuie să faci este să alegi varianta ideală pentru tine, iar de restul etapelor birocratice se va ocupa în totalitate echipa URED. Scapi de nevoia de a obține acordul asociației de proprietari și a vecinilor; elimini cheltuielile suplimentare și cele legate de chirie și întreținere și mai ales vei reduce durata de înființare a societății.

Beneficiezi de multiple servicii incluse în pachet

Odată cu obținerea locului propriu zis, vei avea acces la o multitudine de facilități. Propunerile URED sunt localizate în clădiri moderne de birouri dotate și utilate complet pentru a-ți desfășura activitatea. Corespondența va fi gestionată eficient, în timp ce toți clienții vor fi notificați cu privire la modificarea adresei. De asemenea, obții acces oricând la o sală de ședințe în cazul unui control. În plus, ai parte de servicii de copiere, scanare, fax și acces la internet, în timp ce toate costurile de mentenanță sunt acoperite.

Te bucuri de costuri foarte avantajoase adaptate cerințelor tale

URED îți propune trei mari variante de preț dintre care să poți alege în funcție de nevoile actuale, cu posibilitatea de a face modificări ulterior. 9 EUR pe lună este costul pe care îl vei plăti pentru un sediu social fără activitate, în timp ce costul lunar pentru unul cu activitate redusă este 35 EUR. Mai există și posibilitatea în care să obții propriul tău birou unde să îți desfășori activitatea după cum îți dorești, situație în care vei plăti 10 EUR per metru pătrat utilizat pe lună.

Cere chiar acum o ofertă direct de pe site! Completează formularul atașat cu datele personale solicitate iar în scurt timp un membru al echipei te va contacta pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de a semna contractul.

Cu URED Group este mai simplu ca oricând să bifezi condițiile necesare pentru a înființa sau dezvolta o firmă!