Un argument puternic în favoarea închirierii unui apartament nemobilat

Multe apartamente de închiriat sunt deja mobilate, însă dacă ai mobila ta proprie poți opta pentru un apartament nemobilat și implicit pentru o chirie mai mică. Băieții de la  firma de mutări mobilă SprintMove îți pot transporta totul în deplină siguranță, așa că nu riști nimic și economisești lună de lună.

Cu mult timp în urmă, majoritatea apartamentelor de închiriat erau nemobilate, dar situația s-a schimbat iar în prezent este invers, proprietarii preferând să obțină lunar sume mai mari punând la dispoziție inclusiv canapea, șifonier, mese și scaune, vitrine, comode și așa mai departe. În loc ca mobila lor să fie depozitată într-un centru contra cost, proprietarii preferă să obțină bani de pe urma acesteia.

Dar, întrucât tu ai mobila ta proprie, la care fie ții ori pe care nu dorești să o donezi sau să o vinzi ca second hand din rațiuni financiare, te orientezi către apartamente goale, nemobilate, care încă se mai închiriază. Rămâne de rezolvat doar aspectul mutării mobilei.

Mutarea fără riscuri a mobilei

Nevoia îl învață pe chiriaș să se descurce de unul singur și să rezolve multe în tăcere și fără ajutor…

Nu este cazul și aici atât timp cât pe piață sunt atâtea firme de mutări mobilă! Oricât ai crede că vei avea forță fizică și mentală să faci rost de o dubă și să rezolvi mutarea cu șoferul, la un moment dat te vei simți copleșit/ă.

Poate că nu te va copleși mobila cât faptul că la ea se vor adăuga lucrurile din sau de pe piesele de mobilier pe care le deții. Zeci și sute de kilograme de obiecte casnice, electrocasnice, haine, covoare – toate vor fi mutate laolaltă cu mobila.

Și te întorci la ideea de a apela la o firmă profesionistă care activează în mutări mobilă. O contactezi, un expert de acolo îți pune o serie de întrebări pentru a își face o idee de ansamblu și pentru a construi pentru tine un tarif personalizat, și după aceea o întreagă echipă se va pune în mișcare.

Echipă de profesioniști în mutări care îți demontează mobilierul, ți-l ambalează bine, pentru a-l proteja, îți etichetează toate cutiile, duce totul într-o dubă încăpătoare, merge cu tine la apartamentul gol și îți poziționează totul acolo unde îi indici.

În plus, te vei trezi cu toate cutiile deodată fix în dreptul corpurilor de mobilier aferente – ce mai rămâne să faci tu este doar să îți scoți lucrurile din cutii și să le pui pe rafturi. Ambalajele rămase vor fi strânse tot de ei și vor pleca strângându-ți mâna și urându-ți locuire plăcută în noul apartament.

Apartamentul altcuiva, mobila ta

Atât de simplu rezolvi problema mutării și doar atât este suficient să faci pentru a plăti lună de lună o chirie mai mică în timp ce ai în casă mobila ta pentru care nu ești nevoit/ă să dai socoteală nimănui, nici măcar proprietarului apartamentului.

Poți alege să beneficiezi de serviciul de mutări mobilă. Iată un argument puternic pentru a închiria un apartament nemobilat, așa că poți alege să beneficiezi de o chirie mai mică. Sau de una comparabilă cu cea pentru apartamentele mobilate, însă pentru un apartament nemobilat situat într-o zonă mai bună. Este alegerea ta.