Uleiul de măsline și ciocolata italiană – în topul preferințelor de iarnă ale românilor

AlimenteAcasa.ro, retailer online de produse premium Made in Italy, aduce preparatele italiene în topul preferințelor românilor.

Produsele gourmet au fost preferate de către consumatorii din întreaga țară pentru Sărbătorile de iarnă, iar accentul a fost pus pe dulciuri și produse exclusiviste. 

Din totalul comenzilor înregistrate în ultimele luni din 2022, preferințele românilor sunt clare. Magazinele online de nișă www.alimenteacasa.ro a fost o sursă importantă de aprovizionare pentru alimente și băuturi gourmet. Astfel, clienții au comandat cel mai des uleiul de măsline italian, ciocolata caldă aromată și gelato autentic, pentru a da gust meselor de Sărbători.

În ceea ce privește categoriile de produse preferate, clienții magazinului online au înclinat către specialitățile gourmet, precum legume conservate, sosuri pesto sau sosuri de roșii cu diverse arome. În continuare, categoria ce cuprinde uleiuri italiene, oțet balsamic și condimente s-a plasat pe locul doi. Nu în ultimul rând, bomboanele de ciocolată, cozonacul tradițional italian Panettone sau coșurile cadou și-au făcut loc în selecția pentru Sărbători.

Comenzile plasate în noiembrie și decembrie 2022 au venit cu preponderență din București, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași, produsele premium fiind preferate de către clienții experimentați – utilizatori de smartphone, cu vârste cuprinse între 35 și 44 de ani.

AlimenteAcasa.ro propune produse exclusiviste Made in Italy, în premieră pe piața din România. În selecția magazinului online se regăsesc branduri precum Antica Gelateria del Corso (gelato italian), Olio Basso (ulei de măsline presat la rece), D’Amico (brand cu tradiție în conservarea legumelor și cerealelor) sau Ruggeri, cu o mare varietate de paste. Se adaugă și branduri recunoscute pentru dulciurile desăvârșite, precum Arthemia Milano cu ciocolată caldă și ceaiuri sau Condorelli, cu o selecție de ciocolată și alte specialități dulci. O bună parte din selecția magazinului online cuprinde produse ideale pentru diete alternative, ce nu conțin zahăr sau gluten. În plus, cei care preferă alimentele bio sau au un stil de viață vegan vor aprecia diversitatea produselor disponibile.

AlimenteAcasa.ro este un serviciu de livrări la domiciliu dezvoltat de către Global Mirex, unul dintre cei mai cunoscuți jucători din zona de distribuție de alimente și băuturi premium pentru restaurante. Shop-ul online își îmbogățește constant selecția de branduri, propunând alternative gourmet pentru consumatorii care-și doresc o experiență culinară premium, chiar la ei acasă. Livrarea se face în 24 de ore în întreaga țară, fie prin intermediul flotei proprii, fie prin rețeaua EasyBox.