Top 3 piese vestimentare pe care trebuie să le integrezi în garderoba ta iarna asta

Tendințele din lumea modei se schimbă destul de des. Sunt anumite piese care reușesc totuși să rămână pentru mai multe sezoane pe rafturile magazinelor fizice, dar și în stocurile celor online. Acestea ajung să fie purtate și îndrăgite de un număr mai de oameni și ajung să reprezinte chiar piese „must-have”, adică necesare. În garderoba oricărei pasionate de modă trebuie să se regăsească aceste piese must-have pentru a fii în pas cu aceste tendințe actuale și pentru a obține niște ținute fresh și cool. 

Vezi aici TOP 3 piese de actualitate care s-ar putea să-și găsească un loc în dulapul tău sezonul acesta:

1.Cizmele cu platformă 

Chiar dacă sunt o alegere îndrăzneață, acestea pot fi introduse cu ușurință în garderobă și sunt utile mai ales persoanelor ce preferă să aibă un plus de centimetri la înălțime. Există multe modele de cizme lungi pe piață sau chiar botine cu platformă, în funcție de ce variantă îți place mai mult. Pe Kalapod.net găsești modele interesante pe care să le integrezi cu ușurință în garderoba ta din acest sezon de iarnă și poate chiar și din cele ce vor urma. 

2.Paltoanele supradimensionate 

Acestea reprezintă niște piese care se află în tendințe de câteva sezoane încoace și continuă să rămână de actualitate, fiind niște elemente care merg într-o mulțime de ținute și pentru foarte multe tipuri de conformații de corpuri. Sunt niște piese comode și vin în mai multe variante: fie varianta clasică din material textil combinat cu lână, fie varianta de fâș. Cea din urmă devine din ce în ce mai populară, tocmai pentru că merge bine chiar și în zilele în care există precipitații, fiind un material mult mai rezistent, singurul minus fiind acela că nu merge în ținute foarte elegante, având un aspect casual. 

3.Pantalonii evazați 

Acest model de pantaloni a înlocui clasica variantă de skinny jeans care era în tendințe acum ceva ani. Se găsesc în mai multe variante, fie cea din material de blugi, fie cea de tip pantaloni de costum sau chiar modele de pantaloni cargo. Sunt comozi și versatili și dau un aer aparte look-ului. Majoritatea pieselor ce sunt acum în tendințe sunt inspirate din moda anilor 2000, așa că dacă ai norocul de a avea niște haine de la părinții tăi din perioada aceea, este posibil să se integreze de minune în tendințele actuale. Iar ca pont suplimentar, toate piesele prezentate merg combinate între ele, fiind o ținută destul destul de simplă, ce merge purtată în multe contexte. 

Așadar, acestea au fost cele trei piese pe care ar trebui să pui ochii sezonul acesta rece, pentru că s-ar putea să fie cele mai populare și fresh variante de a-ți reînnoi garderoba. Bineînțeles le poți purta în ce fel de combinații preferi, în funcție de restul pieselor pe care le ai deja și în funcție de ce ținute preferi să abordezi în viața ta de zi cu zi.