Top 3 loterii online pe care să le încerci direct de pe smartphone

Te pasionează jocurile de loto, te distrezi la bingo și keno, ești fan jocuri cu numere? Îți prezentăm în continuare cele mai bune loterii online pe care poți să le joci direct de pe telefonul mobil. Încearcă mereu ceva diferit și bucură-te de pariuri pe numere oricând vrei, oriunde te-ai afla.

Grecia Kino – pariază la fiecare 5 minute, pentru o nouă șansă la loto online

Printre cele mai îndrăgite loterii online pe smartphone este Grecia Kino, cunoscută în lumea întreagă prin extragerile sale din 5 în 5 minute, în fiecare zi a săptămânii. Pariază cel puțin 1 și cel mult 15 numere pe fiecare bilet la Grecia Kino, unde se extrag 20 de numere din intervalul de la 1 la 80. Poți să joci la una sau mai multe extrageri dintr-o zi, așa că ai la dispoziție combinații multiple pentru extra șanse de câștig. Ca să te bucuri de mai multă distracție la loteriile grecești, încearcă-ți norocul și la Grecia 6 din 49 sau Grecia Extra 5 din 35.

Italia Keno 10Elotto 20/90 – pariază direct de pe telefonul mobil și câștigă premii generoase

Vrei un plus de adrenalină la loto online? Încearcă-ți șansa la Loto Italia 20/90, unde se extrag 20 de numere, din intervalul de la 1 la 90. Vei găsi acest joc pe site-urile de betting, la categoria pariuri pe numere, listat ca Italia Keno 10Elotto 20/90. La fel ca și Grecia Kino, Italia Keno 20/90 vine cu extrageri zilnice, la fiecare 5 minute. Joacă direct de pe telefonul mobil și urmărește live fiecare extragere, ca să trăiești în direct bucuria victoriei. Pentru extra distracție la loto online, joacă și alte loterii din Italia, de exemplu Italia MillionDay, Italia VinciCasa, Win for Life.

Loto Polonia  Multi 1 & Multi 2- bucură-te de loto online în fiecare zi, cu șanse mari de câștig

Ca să te bucuri de loto online pe telefonul mobil, încearcă-ți norocul la Loto Polonia, jocul preferat de fanii pariurilor pe numere. Zilnic, la orele 15.00 și 23.00, te așteaptă o nouă extragere de loto online Multi Polonia. Se aleg 20 de numere din intervalul de la 1 la 80 și poți să pariezi cel puțin 1 număr și cel mult 16 numere pe un bilet. Alege și bilete combo, cu pariuri pentru mai multe extrageri, direct din aplicația mobilă a operatorului de betting. De exemplu, la Winner poți să pariezi rapid și să vezi în direct ce numere au fost extrase la fiecare joc Loto Polonia. Între două extrageri de Loto Polonia Multi 1 & Multi 2, joacă-ți șansa și la celelalte loterii poloneze: Keno Polonia 20 din 70 și Polonia Kaskada 12 din 24.

Joacă responsabil la loto online de pe smartphone, de fiecare dată când pariezi pe numere la loteriile internaționale listate în aplicațiile mobile de betting. Mizează moderat, setează-ți limite pentru sumele pe care le pariezi și pentru timpul petrecut la jocuri de noroc. Accesează numai site-uri ale operatorilor de pariuri online licențiați la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).