Succesul se măsoară și în proprietățile pe care le deții – de unde să le achiziționezi?

Atunci când muncești, iar rezultatele încep să apară, dorințele și nevoile par să crească de la o zi la alta. Așadar, dacă acum crezi că e momentul să te recompensezi pentru toate nopțile pierdute, munca asiduuă și zilele de epuizare, începe căutările. Nu e ușor să găsești casa visurilor tale, așadar trebuie să acorzi atenție sporită. Pentru ca totul să pară mai simplu și să ai parte de suport pe toată durata procesului, contează pe o agenție imobiliară de lux. În funcție de ceea ce te reprezintă, poți opta pentru proprietăți contemporane sau istorice. Poziția geografică o poți stabili tot în funcție de ce apreciezi și iubești. Dacă ești o persoană care vrea să petreacă mult timp în natură, atunci te poți orienta către cabane, castele și conace.

Romania Sotheby’s International Realty deține o echipă care îți pune la dispoziție un catalog bogat de proprietăți imobiliare. Tu ești singura persoană care va alege după ce va pune toate informațiile cap la cap. Însă, profesioniștii te vor ghida și ajuta cu sfaturi prețioase.

Totuși, cine ar putea refuza un imobil spațios situat chiar în capitală? Crezi că ți s-ar potrivi? Atunci iată o selecție din care poți alege:

  1. Penthouse spațios în zona parcul Herăstrău – Zona de Nord a Bucureștiului reprezintă un loc în care multe persoane vor să locuiască. Avangarda și exclusivismul sunt la ele acasă. Dacă vrei ca duplexul să fie al tău, este necesar să cunoști și alte puncte forte. În primul rând, trebuie să știi că imobilul include suprafețe generoase atât la interior, cât și la exterior. Vei avea acces la o grădină proprie amplasată la ultimul nivel, dar și de o priveliște uimitoare.
  2. Apartament cu 5 camere în zona Aviatorilor – ce te atrage mai mult atunci când vizionezi un apartament – finisajele premium sau priveliștea? Întrebarea de față este retorică, pentru că aici vei avea parte de ambele. Mai mult decât atât, apartamentul beneficiază de două locuri de parcare subterane și o boxă. Apartamentul este situat la etajul patru al unui proiect boutique exclusivist. Imobilul este dotat cu terase spațioase și este luminos. Alege o asemenea proprietate dacă îți dorești să locuiești într-o zonă privilegiată a Bucureștiului.
  3. Apartament contemporan cu 4 camere în zona Arcul de Triumf – un astfel de apartament este definit cu certitudine de un lifestyle de lux. Este spațios, iar încăperile sunt foarte luminoase. Este potrvit pentru cuplurile mature care vor să se bucure de mixul dintre noblețe, eleganță și simplitate în fiecare zi. Visezi să ai propriul cămin chiar în inima orașului? Atunci, nu mai sta pe gânduri. Programează o vizionare și convinge-te că tu și familia ta meritați tot ce e mai bun!

Însă, dacă îți dorești o casă de vacanță în detrimentul unui apartament, la Romania Sotheby’s International Realty sigur vei găsi. Ce ai zice să fii noul proprietar al unui superb castel medieval de vânzare? În Viforâta vei avea parte de o oază de liniște, dar și de o zonă istorică în care te vei putea conecta cu natura.