Stresul, otrava invizibilă. Psihoterapeutul Daniel Ivan te poate învăța să îl gestionezi!

Mai putem spune în ziua de astăzi că stresul este un tabu? Chiar din contră, a devenit un subiect din ce în ce mai deschis. Cu siguranță ați auzit poate părinții, bunicii sau chiar și prietenii vărsându-și ofurile. Fiecare om are problemele pe care le întâmpină în viață, însă multora le este greu să dobândească sau să facă față obstacolelor. Orice dificultate poate însemna o problemă care să ia amploare, dacă nu o gestionăm timpuriu și adecvat.

Pierderea jobului, suferința emoțională, certurile sau alți factori ce poate nu sunt sub controlul nostru pot fi elemente contribuabile stresului, adunându-se puțin cu puțin sau strivindu-vă cu o apăsare de nedescris. Stresul este un simptom al multor probleme, însă este greu de depistat. Fiecare om prezintă nivele de anduranță psihică diferite – ceea ce pe unii nu îi deranjează, pe alții îi poate doborî. Cert este ca fiecare ducem luptele proprii, însă nu trebuie să luptăm singuri! Știința psihologiei este un aliat de nădejde, iar psihoterapeutul Daniel Ivan te poate ajuta.

Stresul poate fi un Goliat – un gigant ce pare de nedoborât, însă tu ești responsabil să-ți fii propriul David, iar pietricica să fie psihoterapia!

Ce este stresul?

Stresul, la nivel molecular, este declanșat de o substanță numită cortizol. Atunci când nivelele acestuia cresc, noi intrăm într-o stare neliniștitoare ce ne agită parcă din interior și care nu ne lasă să ne trăim viața, șoptindu-ne tot felul de lucruri care ne duc cu gândul chiar spre lucrurile ce ne apasă și prinzându-ne într-un ciclu vicios care face ca stresul să pară interminabil.

Stresul poate avea și simptome fizice precum durerile de cap, insomnii și tot felul de complicații la nivelul corpului nostru, acționând fix ca o otravă, cu efect lent.

Terapia, mâna de ajutor

Nu este nicio rușine să cerem ajutor atunci când avem probleme. Stresul stă la baza multor tulburări psihice ce pot să ne împiedice să ne trăim viața. Terapia poate avea multe forme, însă o modalitate comună este discuția – psihoterapeutul va sta de vorbă cu tine și va face tot posibilul să te simți confortabil. Indiferent în ce etapă a vieții te afli, nu este niciodată prea târziu să apelezi la terapie, iar dacă consideri că nu ai probleme, ea te poate ajuta să te descoperi pe tine însuți și să ai informațiile necesare la dispoziție pentru a gestiona viitoarele hopuri.

Psihoterapeutul – un profesionist prietenos

La cabinetul psihoterapeutului Daniel Ivan veți găsi răspunsul problemelor. El vă va consfătui pe plan profesional în legătură cu grijile și problemele voastre și se va asigura că veți avea parte de o experiență plăcută pe drumul spre vindecare, pace interioară și liniște sufletească.

Cu o experiență de peste un deceniu în domeniul psihoterapiei, el vă poate călăuzi prin diferite metode care să fie potrivite pentru voi. Pe lângă ședințele individuale, puteți apela și la terapia de cuplu, atunci când apele iubirii sunt învolburate. Drumul spre îmbunătățire începe dinăuntrul nostru – apelează acum la psihoterapeutul Daniel Ivan!

Contact:

0761.600.020

contact[@]danielivan.ro