Spalarea canapelelor: care este tehnica de injectie/extractie?

Cel mai bun mod de a realiza o curatare canapele corecta este sa optati pentru sisteme moderne, bazandu-va pe un serviciu profesionist de curatare a canapelelor. Echipa de experti, dupa ce va efectua o inspectie atenta, va determina cea mai buna interventie si cele mai bune instrumente pentru a garanta clientilor o curatare rapida si completa.

Cel mai bun mod de a realiza o curatare canapele corecta este sa optati pentru sisteme moderne, bazandu-va pe un serviciu profesionist de curatare a canapelelor. Echipa de experti, dupa ce va efectua o inspectie atenta, va determina cea mai buna interventie si cele mai bune instrumente pentru a garanta clientilor o curatare rapida si completa. Sistemul de injectie/extractie este una dintre cele mai utilizate solutii pentru curatarea profesionala a canapelelor, deoarece este foarte eficient chiar si in cazul canapelelor vechi si deteriorate. Este o operatiune care indeparteaza toate tipurile de impuritati si microorganisme din tesaturi, colorand in acelasi timp in mod corespunzator si husele canapelelor si fotoliilor. Datorita dispozitivelor de ultima generatie si a formulelor de detergent si de igienizare de inalta calitate, va fi posibil sa obtineti un rezultat final excelent si de lunga durata fara a fi nevoie sa cheltuiti sume mari de bani. Va dura doar cateva ore si canapelele si fotoliile vor straluci din nou, indiferent de tipul de material. Echipa de tehnicieni de inalta calificare poate trata si revigora chiar si cele mai delicate materiale si tesaturi prin spalarea canapelelor, fotoliilor, covoarelor, scaunelor de birou, saltelelor si covoarelor cu ajutorul unor utilaje de ultima generatie.

Canapea din piele spalare

Canapelele din piele sunt printre cele mai valoroase si, in acelasi timp, sensibile. Cum se spala canapelele din piele? Un truc este sa folositi lapte rece degresat cu o carpa din microfibre. Si daca canapeaua este alba sau va confruntati cu o pata incapatanata? Bicarbonatul sau sapunul neutru sunt solutia. Dar nu va temeti: expertii nostri in spalare pot interveni si cu un serviciu de curatare a canapelelor la domiciliu.

Canapea din Alcantara spalare

In cazul canapelelor din Alcantara cu pete uscate, este necesar sa aspirati mai intai praful si apoi sa treceti la curatare. Daca, pe de alta parte, petele sunt umede, trebuie mai intai sa se colecteze materialul dens si apoi sa se spele canapeaua alcantara, stergand cu o carpa umezita cu apa calda si bine stoarsa, de la margini spre centru.

Curatarea canapelelor nubuc

Nubuck este un material foarte special si nu necesita mai mult decat o perie adecvata cu peri moi si stralucitori sau o carpa moale si uscata pentru a-l curata. Daunele pe care petele incapatanate le pot provoca unei canapele din nubuc sunt ireparabile. Din acest motiv, daca va aflati in dificultate, nu riscati sa inrautatiti situatia canapelei.

Spalarea husei pentru canapele

In cazul husei pentru canapele, acestea pot fi tratate mai intai cu un detergent usor sau cu inalbitor pentru a indeparta petele, apoi spalate in masina de spalat. Trebuie folosit un sapun lichid pentru culori delicate si trebuie sa se foloseasca apa rece.

Spalarea canapelelor din material textil

Pentru spalarea canapelelor din material textil, care nu au huse detasabile si, prin urmare, nu pot fi spalate la masina, trebuie folosite solutii adecvate si frecate. Expertii nostri recomanda bicarbonatul de sodiu diluat cu apa calduta, eventual cu adaos de lamaie si otet. Pentru a indeparta petele si a nu lasa nicio urma, contactati-ne pentru o spalare a canapelei la domiciliu.