cursuri pentru copii

Singurele cursuri pentru copii la care plictiseala nu este printre „materiile” predate!

Copiii cu vârsta între 11 și 14 ani pot beneficia în prezent de singurul program complet și coerent de dezvoltare personală, care îi pregătește pentru lumea reală. Pe lângă dobândirea unui bagaj de cunoștințe generale impresionant, pe care orice școală pune un accent deosebit, descoperirea skill-urilor personale și profesionale, care să îi ajute toată viața, este esențială. Aici intervin programele de cursuri pentru copii elaborate de cadre didactice specializate, axate pe stimularea și atingerea potențialului fiecărui junior, prin training, sprijin constant și evaluare neîntreruptă.

Copiii își doresc să învețe lucruri practice

Fiecare copil este diferit și fiecare proces de dezvoltare variază în funcție de individ! Pornind de la această premiză a fost alcătuit un program de studiu care are ca obiectiv principal furnizarea informațiilor într-o manieră prin care fiecare elev să înțeleagă scopul și aplicabilitatea noțiunilor primite. Prin această metodă, copiii nu vor mai întâmpina dificultăți atunci când vor trebui să utilizeze aceste informații și să extragă rapid chintesența pentru a se ajuta de aceasta într-o anumită situație din viață. În acest mod, nu vor mai experimenta confuzia, frustrarea și dezamăgirea de a fi învățat lucruri de prisos, în opinia lor, fiecare capitol regăsindu-și utilitatea în contextul real.

Este foarte important ca, prin intermediul unor cursuri pentru copii, aceștia să descopere elemente pe care să le poată aplica în rutina de zi cu zi, pentru a-și atinge anumite obiective sau pentru a-și ușura sarcinile. Generațiile tinere de acum, spre exemplu, sunt orientate puternic spre resursele infinite oferite de spațiul online. Pentru ei internetul este și un mediu fantastic de divertisment, dar și o sursă excepțională de a porni un business sau de a pune bazele unei cariere de freelancer. Job-urile de la 9 la 5 nu îi prea mai încântă pe aceștia, mulți căutând să devină independenți, pornind o carieră în antreprenoriat, încă de la vârste fragede.

Tendința aceasta este lăudabilă, însă pentru a fi încununată cu succes este nevoie de o pregătire pe măsură. Tocmai de aceea, programele de cursuri pentru copii vin în sprijinul micilor antreprenori, exploratori sau aventurieri și îi învață punctual cum să se ferească de anumite capcane, cum să depășească un eșec, cum să învețe din orice greseală, cum să se adapteze din mers oricărei situații fără a renunța la visul lor, cum să estimeze cât mai corect rezultatele unei acțiuni și cum să inițieze idei și proiecte noi valoroase.

cursuri pentru copii

Dobândirea unor skill-uri esențiale pentru viitor

Într-o grupă de maxim 12 cursanți și cu un program de studiu derulat pe parcursul a 30 de săptămâni, cu ședințe săptămânale de câte 2 ore, care respectă structura anului școlar clasic în ceea ce privește programul de vacanțe și de sărbători legale, participanții vor avea ocazia să descopere și să aprofundeze tehnicile și noțiunile necesare pentru a deveni adulți cu o viață personală fericită și o carieră profesională remarcabilă.

Participarea la cursuri pentru copii îi ajută pe aceștia să deprindă skill-uri extrem de utile, precum: comunicarea constructivă, competențele lingvistice în limba engleză, inteligența emoțională și intrapersonală, gândirea critică și analitică, mindset-ul de lider, creativitatea, persuasiunea, adaptabilitatea și capacitatea de a socializa, de a se integra cu ușurință și de a construi relații sau parteneriate solide. Beneficiile acestui concept unic de predare sunt numeroase, iar autocunoașterea și încrederea de sine sunt primele vizate.

Prin înscrierea la un program de cursuri pentru copii, aceștia nu vor ști ce înseamnă plictiseala! Materiile predate sunt foarte atractive, datorită modului modern de prezentare apropiat vârstei lor și a informațiilor care își găsesc rapid utilitatea în activitățile întreprinse de aceștia.