case de marcat Datecs

Sfaturi si trucuri pentru utilizarea mai usoara a unei case de marcat Datecs

Utilizarea unei case de marcat Datecs poate fi destul de dificila, mai ales atunci cand echipa ta de casieri este compusa, in mare parte, din incepatori. Totusi, nu este imposibil sa iti inveti angajatii cum sa foloseasca in mod eficient o casa de marcat si cum sa-ti imbunatateasca efectiv afacerea.

Astfel, exista sfaturi si trucuri pe care le poti urma pentru a face viata mai usoara tuturor – atat tie, ca administrator al afacerii, cat si angajatilor tai care vor sa iti faca pe plac. Iata care sunt acestea!

Achizitioneaza si un scanner pentru codurile de bare

Daca administrezi o unitate comerciala cu un numar decent de produse, ar fi indicat sa dispui si de un scanner de coduri de bare langa casa de marcat. Acesta poate imbunatati semnificativ eficienta angajatilor tai – si totodata mari satisfactia clientilor. Nimanui nu-i place sa astepte in timp ce produsele sunt trecute pe bon in mod complet manual.

In cazul in care detii case de marcat Datecs, acestea sunt compatibile cu majoritatea marcilor de scannere, deci nu trebuie sa-ti faci griji in privinta asta.

Transforma-ti casierul cel mai bun intr-un profesor pentru ceilalti angajati

In unitatile comerciale de dimensiuni mici si medii, exista sansa ca aproape fiecare angajat sa fie nevoit sa utilizeze casa de marcat pentru a face o vanzare. Astfel, toti angajatii tai trebuie sa invete cum se utilizeaza acestea in mod eficient.

Te poti baza oricand pe cel mai experimentat casier pentru a-i antrena pe ceilalti si pentru a-i invata anumite trucuri si sfaturi privind utilizarea unei case de marcat Datecs. Nu uita sa acorzi acestuia si un bonus pentru ca face pe profesorul, dupa cum s-ar spune.

Antreneaza-ti angajatii in afara orelor de varf

Identifica orele de varf pentru unitatea ta comerciala si tine-ti casierii noi departe de tejghea in acele momente. Nivelul de satisfactie al clientilor va scadea drastic atunci cand un casier nou face o greseala si trebuie sa scaneze produsele din nou, incepand tot procesul de eliberare bon de la zero.

Totodata, antrenamentul acestora trebuie sa includa si obisnuirea cu functiile speciale ale unei case de marcat Datecs – precum anularea tranzactiilor, aplicarea tranzactiilor, procesarea rambursarilor si asa mai departe.

Colaboreaza cu o firma de top din domeniul fiscal

Dupa cum probabil stii, conform legii in vigoare esti obligat sa inchei un contract de service cu o firma din domeniul fiscal pentru a realiza mentenanta regulata si preventiva a caselor tale de marcat. Ceea ce multi nu stiu este ca o astfel de firma are responsabilitatea de a-ti antrena casierii in vederea folosirii unei case de marcat, Datecs si nu numai.

Astfel, te poti baza pe firma ta de service pentru aprofundarea cunostintelor casierilor tai, printre altele. De regula, acest serviciu de instruire este oferit in mod gratuit, deci ar trebui sa profiti de el.

O asemenea firma este Cria Soft Solutions, insotita totodata de magazinul lor online TehnicaFiscala. Acesta din urma iti pune la dispozite case de marcat Datecs, precum si servicii aferente acestora, precum fiscalizare, defiscalizare si conectare la serverele ANAF, printre altele.