placeholder

Sfaturi pentru un cos de fum perfect functional si lipsit de riscuri

Sistemele de incalzire, fie ca vorbim de spatii industriale sau rezidentiale, au nevoie de o atentie speciala, pentru a avea garantia ca nu exista niciun risc. Cel mai important element care trebuie luat in vedere este cosul de fum. De regula, aici se pot acumula foarte multe depuneri de reziduuri care, daca nu sunt eliminate la timp, pot duce la pericole iminente. De aceea, exista cateva reguli de care trebuie sa tii cont pentru a le mentine curate si perfect functionale.

Asigura-te ca folosesti combustibil de calitate

Cenusa si funinginea produsa de combustibil slab calitativ au un punct mai scazut de ardere, deci astfel de acumulari au un risc mai ridicat de a produce incendii. Lemnul sau alte surse naturale asigura o ardere sigura, unde circulatia reziduurilor se face corect, acumulandu-se pe cos in cantitati mult mai reduse.

Solicita periodic servicii profesionale de curatare

Indiferent de modul in care intretii arderea, analizarea si curatarea periodica a cosurilor de fum este absolut necesara pentru ca sistemul sa functioneze in parametri optimi de calitate si siguranta.

La Unilift gasesti o gama variata de echipamente pentru profesionisti

Exista anumite metode, instrumente si ustensile la care se utilizeaza la fiecare interventie. Dintre acestea nu lipsesc niciodata aspiratoarele profesionale pentru cenusa. Acestea pot fi utilizate intr-o multitudine de scopuri, permitand montarea a multiple accesorii.

Calitate asigurata de producatori de top

Aceste echipamente reprezinta investitii pe termen lung. De aceea, trebuie sa ofere garantia unei utilizari intensive lipsita de orice inconvenient. Dat fiind faptul ca Unilift colaboreaza doar cu branduri de renume, calitatea produselor nu poate fi contestata.

Aspiratoarele de cenusa poarta semnatura Starmix, Makita sau Metabo. Acesti producatori sunt renumiti datorita faptului ca produc doar echipamente de inalta calitate. Fiecare este dotat cu functii si tehnologii moderne si sunt imbracate intr-o carcasa rezistenta si durabila.

Un alt avantaj este dat de faptul ca sunt usor de folosit, avand incorporat un sistem propriu de control. Aspiratoarele sunt prevazute cu  cateva butoane de baza care asigura modul de functionare, intensitatea de actiune si alte detalii care trebuie adaptate in functie de fiecare interventie. De asemenea, sunt usoare, ergonomice si compacte, tocmai pentru a facilita atat utilizarea, cat si transportul.

Pretul final se stabileste printr-o oferta personalizata

La Unilift platesti strict pentru ceea ce primesti. Si pentru a te asigura ca fiecare achizitie vizeaza nevoi specifice, ai la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta. Prin intermediul acestuia vei putea comunica motivele pentru care ai nevoie de un asemenea aspirator, cum si in ce conditii urmeaza sa il folosesti. Astfel, vei putea primi recomandari adaptate cerintelor tale care te ajute sa indeplinesti cu succes fiecare solicitare. Costul final se stabileste de asemenea in functie de aceste detalii. Complexitatea sistemului, numarul de accesorii solicitate sau alte suplimente de care ai nevoie. In acest fel ai garantia ca achiti valoarea reala, raportata la criterii specifice.

Livrare rapida, oriunde in tara

Nu va trebui sa iti faci griji in privinta transportului. Unilift garanteaza livrare direct la adresa indicata, indiferent de greutatea sau dimensiunea coletului. Curierul te va contacta in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii pentru a-ti inmana echipamentul solicitat.

Garantie si inspectie tehnica incluse

Fiecare client va primi la fiecare achizitie un certificat de garantie pe care sa il poata accesa in cazul in care apare o defectiune pe parcursul intervalului de timp vizat. In acest mod, vei putea obtine reparatiile necesare imediat sau chiar inlocuirea produsului daca problema are cauze tehnice. Astfel, se contureaza o relatie de colaborare bazata pe incredere, calitatea produselor fiind garantata.