Servicii de psihoterapie in Bucuresti – aflati despre Daniel Ivan

Inceputul de an vine cu noi inceputuri si poate si cu noi teluri de indeplinit pe plan personal. Daca suntem genul de persoane care acceptam prea multe din partea celor din jur, poate ar fi ocazia sa invatam sa spunem simplu Nu. Avem cele mai bune intentii fata de cei din jurul nostru, indiferent daca sunt membri ai familiei sau prieteni, dar uneori acestia tind sa profite mai mult decat se cuvine, iar acest lucru nu este tocmai firesc.

Dar cum putem sa constientizam aceasta problema si totodata sa o indreptam? Prin prisma unor servicii de psihoterapie in Bucuresti. Daniel Ivan este un psihoterapeut care are experinta in relationarea cu oamenii si poate ajuta la schimbarea acestor convingeri. Nu de multe ori acestea pot parea normale, dar la o discutie mai detaliata aflam ca obiectivul nostru nu este sa satisfacem dorintele celorlalti, ci sa fim noi fericiti si indepliniti.

Conversatii lungi cu un psihoterapeut experimentat

Sedintele de psihoterapie nu trebuie privite ca pe ceva negativ. O mare majoritate a oamenilor tind sa creada ca mersul la psihoterapie este practicat doar de catre oamenii bolnavi, cei care se comporta diferit. Ceea ce este total gresit. Este important sa mergem la psihoterapie daca intampinam anumite probleme in viata de zi cu zi sau in relatiile cu ceilalti. O buna cunoastere duce la tratarea si la schimbarea comportamentului. 

Daniel Ivan isi asteapta pacientii intr-un mediu confortabil, relaxant unde acestia au sansa de a se deschide si de incepe procesul de autocunoastere. Nu este niciodata prea tarziu pentru aceste vizite, la orice varsta pot aparea anumite probleme ce necesita rezolvare. Prin prisma unor tehnici bine gandite, Daniel Ivan isi propune ca fiecare persoana care ii solicite ajutorul sa plece avand o mai buna parere despre viata si o traiectorie mai bine definita.

Terapia online, la indemana oricarei persoane

Acest concept de terapie este unul relativ nou. Exista persoane care nu apeleaza la terapie din cauza ca sunt timide, retrase si nu doresc sa interactioneze fata in fata cu un specialist. Dar prin intermediul terapiei online acum este mai simplu pentru ei. Avand la indemana un dispozitiv conectat la internet si o camera cu un ambient placut, pot apela oricand doresc la Daniel Ivan si la serviciile acestuia.

Sedintele online au aceeasi durata si acelasi tarif ca sedintele desfasurate fizic, deci nu este vorba de nicio schimbare majora in desfasurarea lor. La Daniel Ivan pot apela si persoanele plecate in strainatate, deoarece aici vor gasi ajutor si vor beneficia de sfaturi venite de la un speclialist. 

In pagina oficiala danielivan.ro se pot gasi mai multe informatii despre serviciile complete si despre pretul fiecarui serviciu. Daniel Ivan ofera sedinte de psihoterapie menite sa-i faca bine pe cei care nu se simt in largul lor, care se confrunta cu stari depresive sau anxioase sau care pur si simplu nu mai reusesc sa-si gaseasca locul. Un ajutor specializat la momentul potrivit este de apreciat.

Date de contact:

0761 600 020

contact@danielivan.ro