Portrait of a mechanic at work in his garage - car service, repair, maintenance and people concept.

Servicii complete pentru autoturismul tău – inclusiv ITP Suceava, la AutoDel

Fiecare deținător de autoturisme își dorește să aibă parte constant de unele dintre cele mai bune servicii pentru mașina sa. În cadrul firmei AutoDel ai la dispoziție servicii complete pentru autoturismul tău, cât și posibilitatea de a achiziționa unul nou. Sunt oferite mai multe servicii și opțiuni pentru cei care vor să își cumpere o altă mașină, să îi efectueze câteva teste celei existente sau să o ducă la inspecția tehnică. Site-ul îți prezintă toate aspectele pe care le găsești în cadrul firmei, alături de detalii despre acestea.

Oferă ajutor în orașele Suceava și București, sediul principal fiind în Suceava. Așadar, oricând ai nevoie poți beneficia de ITP Suceava, la prețuri bune. Stația este autorizată R.A.R, asigurând bune condiții pentru efectuarea inspecției tehnice a autoturismelor și autoutilitarelor. Programările se fac telefonic, pe site fiind disponibil numărul de telefon. Verificarea tehnică se face foarte rapid și bineînțeles în siguranță, cu unele dintre cele mai moderne și performante echipamente omologate de R.A.R.

AutoDel mai oferă acces și la service-ul auto. În cadrul său poți solicita tinichigerie și vopsitorie, mecanică, electrică sau constatare daune. În funcție de ceea ce ai nevoie pentru autoturismul tău, firma îți pune la dispoziție unele dintre cele mai eficiente servicii. Totodată poți apela și la finanțare auto, categoria fiind separată și detaliată pentru a afla toate procedurile.

Autoturisme second hand, dar în bune condiții

La AutoDel ai parte și de autoturisme rulate care se află în bune condiții. Acestea pot fi aduse la comandă sau poți naviga printre cele deja disponibile. Gama largă de autoturisme este potrivită pentru orice stil de șofat, buget sau dorințe. Poți vizita parcurile auto din Suceava și București sau poți verifica pe site dacă modelul pe care îl vrei este disponibil.

Fiecare autoturism este foarte riguros verificat înainte de a fi pus în vânzare. Așadar, acesta va fi în bune condiții de funcționare. De asemenea, autoturismele și autoutilitarele au parte de pregătire estetică de excepție. Cu alte cuvinte, vei avea parte de un autoturism nou, însă la prețul unuia second hand.

Dacă nu ai găsit pe site autoturismul pe care ți-l dorești, ai ocazia de a-l solicita la comandă. Tot ce trebuie să faci este să introduci datele în funcție de preferințele tale, apoi să introduci și numărul de telefon. Imediat ce reprezentanții găsesc mașina pe care vrei să o achiziționezi, te vor contacta telefonic.

Test drive gratuit pentru mașina dorită

Dacă ai găsit deja pe site mașina pe care vrei să o cumperi, AutoDel îți permite să efectuezi o testare a acesteia. În showroom-urile din București sau Suceava ai ocazia de a testa mașina pe care vrei să o achiziționezi. În acest fel, vei știi dacă achiziția este exact ceea ce ai nevoie.

O astfel de investiție este destul de importantă, așadar vei putea afla dacă este ceea ce îți dorești. Test drive-ul se face cu programare, iar pentru a o efectua poți contacta telefonic reprezentanții. Experții te vor îndruma către o bună alegere.

Contact:

contact@autodel.ro

0374 006 006